ÖĞRETMEN SELİM BALCI'YI ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ÖĞRETMEN SELİM BALCI'YI ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ÖĞRETMEN SELİM BALCI'YI ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Tirebolu
G.Tarihi: 04.07.2019 13:30
2526 Okunma
0
Tirebolu’nun Beygir Kumu Plajında girdiği denizde boğularak gözden kaybolan talihsiz öğretmen Selim Balcı’nın cansız bedenine henüz ulaşılamadı..!

Tirebolu’da 29 Haziran Cumartesi günü meydana gelen boğulma olayında denizde kaybolan Trabzonlu öğretmen Selim Balcı’yı arama-tarama çalışmaları sürdürülürken; 30 Haziran Pazar günü saat 13’e kadar yapılan aramalarda bir sonuca ulaşılamadı.

Aslen Trabzonlu olup Görele İmam-Hatip Ortaokulu’nda Müzik Öğretmeni olarak görev yapan 36 yaşındaki Selim Balcı, 29 Haziran Cumartesi günü yanına gelen misafiri Kenan Samet Çilingir (30) ile evlerinin önündeki Beygir Kumu Plajında serinlemek için denize girdi. Denizin dalgalı ve rüzgarlı olması nedeniyle girdiği suda bir süre boğuşan ve akıntıya kapılan talihsiz öğretmen Balcı, kısa sürede gözden kaybolurken, arkadaşı Çilingir ise çevreden yetişenlerin yardımıyla baygın vaziyette denizden çıkarılarak, hastaneye götürüldü.Mahmut BORA

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri