ROBOTİK KODLAMA SEMİNERİ

ROBOTİK KODLAMA SEMİNERİ

ROBOTİK KODLAMA SEMİNERİ
Tirebolu
G.Tarihi: 24.02.2019 00:04
1120 Okunma
0


Tirebolu’da Robotik Kodlama Semineri…


İlçede ilk kez Şehit Binbaşı H. Avni Alparslan İlk/Ortaokulu’nda gerçekleştirilen seminerde, Piraziz MTAL Öğretmeni Mustafa Dizdar eğiticilik yaptı…

Geleceğin teknolojisi olarak görülen Robotik Kodlama biliminde meydana gelen gelişmeler nedeniyle ülke genelindeki birçok okulda verilmeye başlanan eğitimin bir ayağı da ilçemiz Tirebolu’da gerçekleşti. Kodlama ve  Robotik Eğitimi, Tirebolu’da ilk kez Şehit Binbaşı H. Avni Alparslan İlk/Ortaokulu’nda gerçekleşti ve bu konuda öğretmenleri bilinçlendirmek amacıyla seminer verildi.

Tirebolu Şehit Binbaşı H. Avni Alparslan İlk/Ortaokulu’nda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muammer Şimşek’in gözetiminde gerçekleşen seminerin eğiticiliğini Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Mustafa Dizdar yaptı. Seminerde okuldaki öğretmenlere Robotik Kodlama konusunda uygulamalı eğitim verilirken; geleceğin teknolojisinden yararlanma yolları üzerinde duruldu. Öğretmenler için çok yararlı geçtiği bildirilen seminerin diğer okullarda da verilmesi yolunda planlama yapılacağı ifade edilmiş olup, bu sistemin öğrencilere de benimsetilmesi amaçlanıyor.
Mahmut BORA-TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri