SELDE KAYBOLAN 4 KİŞİYİ ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR!

Giresun'da selde kaybolan 4 kişiyi arama çalışmaları 24. gününde de devam ediyor

SELDE KAYBOLAN 4 KİŞİYİ ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR!
Tirebolu
G.Tarihi: 25.09.2020 19:52
4127 Okunma
0
Selde Kaybolan 4 Kişi Halen Bulunamadı!

Giresun ve yöresinde 22 Ağustos’ta meydana gelen sel felaketinde azgın sulara kapılarak kaybolan 4 vatandaşı arama-tarama çalışmaları aralıksız sürdürülüyor…

Giresun ve yöresinde 22 Ağustos’ta yaşanan ve 11 kişinin ölümüyle sonuçlanan sel felaketinde azgın sulara kapılarak kaybolan 4 hemşerimizi arama-tarama çalışmaları aralıksız olarak sürdürülürken; aradan geçen 3 haftayı aşkın süreye rağmen kaybolan şahıslar halen bulunamadı.22 Ağustos’taki sel felaketinde Dereli, Yağlıdere, Güce, Espiye, Tirebolu ve Doğankent ilçeleri başta olmak üzere, buralarda milyonlarca liralık maddi hasar meydana gelirken; yollar, köprüler yıkıldı, iş yerleri ve tarım arazileri zarar gördü. Maddi hasarın yanı sıra selde 5’i asker olmak üzere 11 vatandaşımız hayatını kaybederken; 4 kişi de sel sularına kapılarak kayboldu.Tirebolu-Doğankent Karayolunun 12’nci kilometresinde menfez çökmesi sonucu kullandığı iş makinesi ile Harşıt Çayı’na düşen operatör M. Ali Akbulut’u, Çaldağ Beldesinde içinde bulundukları araç ile sele kapılan Davut ve Emine Akgün çiftini ve Yağlıdere ilçesinde selde kaybolan Umut Cantürk’ü arama çalışmaları 25’nci gününde de devam ederken, gün geçtikçe umutların tükendiği ifade ediliyor. Bölgede geniş çaplı arama-tarama yapan AFAD koordinesindeki ekipler, söz konusu 3 noktada ve denizde aramalarını sürdürürken; bu çalışmalara JAK Timlerinin de katıldığı kaydedildi.

 Mahmut BORA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri