TAKSİCİLER KORSANLARDAN ŞİKAYETÇİ

TAKSİCİLER KORSANLARDAN ŞİKAYETÇİ

TAKSİCİLER KORSANLARDAN ŞİKAYETÇİ
Tirebolu
G.Tarihi: 13.09.2019 11:07
1464 Okunma
0


Zafer Taksi, Korsanlardan Şikayetçi!


Tirebolu’da uzun yıllardır Zafer Taksi adı altında taksi dolmuşçuluğu yapan 90 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, ilçedeki korsan taksiciler yüzünden mağdur durumda..!

Tirebolu’nun en eski ve tanınmış taksi duraklarından biri olan 90 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi adına dolmuşçuluk yapan Zafer Taksi, ilçedeki korsan taksicilerden şikayetçi! Tirebolu’nun liman mevkiindeki yazıhanede 12 taksiyle taşımacılık hizmeti yapan ve müşterilerine 24 saat süreyle hizmet veren Zafer Taksi’nin, korsanlar yüzünden mağdur duruma düştüğü ifade ediliyor.

Durak arkadaşları adına yerel basına şikayette bulunan Kooperatif Başkanı İsmet Takır, Tirebolu’da korsan taksicilik yapanların sayısının giderek artması yüzünden mağdur duruma düştüklerini belirterek, “Bizler, Maliyeye kayıtlı taksiciler olarak verdimizi veriyor ve muhasebemizi tutuyoruz. İlçedeki korsan taksiciler yüzünden bir hayli mağdur durumdayız. Biz, ekmek paramızı bu duraktan sağlıyoruz. Korsan taksiciler yüzünden hep mağdur oluyoruz. Korsan taksicilerin Emniyet ve Maliye tarafından denetlenmesini istiyoruz” şeklinde sitemde bulundu. Zafer Taksi Yazıhanesinin bu haklı isteğine yetkili mercilerin çözüm yolu bulmasını bekliyoruz. MAHMUT BORA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri