TİREBOLU BELEDİYESİ ÇOCUK TİYATROSU KURDU

TİREBOLU BELEDİYESİ ÇOCUK TİYATROSU KURDU

TİREBOLU BELEDİYESİ ÇOCUK TİYATROSU KURDU
Tirebolu
G.Tarihi: 25.11.2017 15:40
2654 Okunma
0
Tirebolu Belediyesi, İlçe Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği yaparak, Kültür ve Sanat faaliyetleri kapsamında tamamı çocuklardan oluşan ‘Çocuk Tiyatrosu’ oluşturdu...

Tirebolu Belediyesi, Kültür ve Sanatrnfaaliyetleri kapsamında İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile işbirliğirnyaparak, tamamı çocuklardan oluşan “ÇocukrnTiyatrosu” kurdu. İlçedeki her mahalleden sağlanan katılımla kurulan ÇocukrnTiyatrosu, Yönetmen Yasemin Alemdaroğlu nezaretindern çalışmalara başladı.

Çocukları sosyal hayata hazırlamak ve onların okullarındaki başarılarına olumlu yönde katkı sağlamak amacıyla oluşturulan Çocuk Tiyatrosu’nun,  Karadeniz Tiyatrolar Birliği’nin de destekleriyle ulusal bazdaki projelere de katılacağı ifade edilirken; çalışmaların Cumartesi günleri Fatih Sultan Mehmet İlk/Ortaokulu Salonunda yapıldığı kaydedildi.

Çocuklara her zaman önem veren ve destekleyen Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, Tiyatro oyununa katılım sağlayan ve özel zamanlarından fedakarlık yaparak sosyal projelere dahil olan çocuklarımızın okul başarılarına katkı sağladığını belirterek çocuklarımızı tebrik etti.

Tirebolu’da çocukların oluşturduğurntiyatro çalışmalarına başlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Tiyatrorn Öğretmeni ve Yönetmeni Alemdaroğlu,rnhazırladıkları oyunu önümüzdeki yılın Nisan ayında gösterime sunacaklarınırnbelirterek, çocukların sergileyeceği söz konusu oyunu başka yerlerde ve köylerdernde sahneye koyacaklarını bildirdi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri