Tirebolu Çay Satış Mağazası Açıldı!

Tirebolu Çay Satış Mağazası Açıldı!

Tirebolu Çay Satış Mağazası Açıldı!
Tirebolu
G.Tarihi: 19.01.2020 11:10
2647 Okunma
0
Tirebolu Çay Satış Mağazası Açıldı!

42 nolu Tirebolu Çay Fabrikası bünyesinde yapılan Çay Satış Mağazası’nın açılışına Çay-Kur Genel Müdür Vekili Alim ile yardımcısı Turna’da katıldı…

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde en büyük Çay Satış Mağazası Tirebolu’da açıldı. Tirebolu Çay Fabrikası bünyesinde yapılan Çay Satış Mağazası’nın açılışına Çay-Kur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim ile yardımcısı Dr. Turgay Turna ve Tirebolu Kaymakamı Salih Yüce ve kuruma ait daire başkanları katıldı.

Tirebolu’da bulunan 42 nolu Çay Fabraikası bünyesinde yapımı tamamlanan ve bölgenin en büyük mağazalarından biri olan Çay Satış Mağazası’nın hizmete açılması dolayısıyla 17 Ocak Cuma günü saat 15’de yapılan törende Çay-Kur Genel Müdürlüğü bürokratlarının yanı sıra, Ak Parti  Tirebolu İlçe Başkanı M. Yaşar Dikmen ile Çay Fabrikası Müdürü Süleyman Akgün’de hazır bulundu.

Tirebolu’daki Çay Satış Mağazası’nın açılışında basına kısa bir açıklama yapan Çay-Kur Genel Müdür Vekili Alim, her bölgeye çay üretimi yapacaklarını belirterek, “Amacımız, Çay-Kur’un adını herkese duyurmak ve açacağımız mağazalarla çayımızı tüm Türkiye’ye ulaşmasını sağlamaktır. Rize’den sonra ikinci satış mağazamızı Tirebolu’da açıyoruz. Çay-Kur olarak ürünlerimizi her bölgeye ulaştırmak ve kalitenin artmasını sağlamak amacındayız. Bu arada, kurum olarak Yeşil Çay üretimini tüm yurda yaymak düşüncesindeyiz” dedi. Genel Müdür Vekili Alim’den sonra söz alan Tirebolu Kaymakamı Yüce’de, kısa bir açıklamada bulunarak, Tirebolu’ya böyle bir Çay Satış Mağazası açılmasından dolayı memnunluk duyduklarını ifade edip, ilçeye yeni ve daha büyük bir fabrika kurulması için çalışıldığını kaydetti.

Tirebolu Çay Fabrikası bünyesinde açılan Çay Satış Mağazası’nda kurumun ürettiği her çeşit çay bulunacak ve mağazada misafirler için özel çay içme kabinleri de yer alacak. Yaklaşık 100 metrekarelik alanda kurulan Satış Mağazası’nın her gün 24 saat süreyle açık tutulacağı ve yoldan geçen yerli ve yabancı turistlere de hizmet vereceği belirtildi.

Mahmut Bora TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri