TİREBOLU’DA TRAFİKÇİLER, ŞOFÖRLERE GÖZ AÇTIRMIYOR!

TİREBOLU’DA TRAFİKÇİLER, ŞOFÖRLERE GÖZ AÇTIRMIYOR!

TİREBOLU’DA TRAFİKÇİLER, ŞOFÖRLERE GÖZ AÇTIRMIYOR!
Tirebolu
G.Tarihi: 20.06.2016 04:15
2602 Okunma
0
TİREBOLU’DA TRAFİKÇİLER, ŞOFÖRLERE GÖZ AÇTIRMIYOR!
Giresun’un Tirebolu ilçesinde Doğankent yol kavşağında İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince, hemen hemen her gün 6 saat süreyle yol uygulaması yapılması, yöre esnafları ve şoförler arasında şikayete neden olurken; Trafik Ekiplerinin de şoförlere göz açtırmaması dikkat çekiyor.

Tirebolu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yeterli sayıda Trafik Polisi olmadığı için, uygulama çalışmalarında diğer polisler de görev almak zorunda kalıyorlar. Haftanın her günü Doğankent yolu kavşağında adeta üs kuran ve hem trafik araştırması ve hem de genel arama yapan ekipler, yöredeki esnafları da zor durumda bırakırken; bu yoldan geçen araç sürücüleri de illahlah diyorlar.

İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, özellikle yaz mevsimi gelmesi dolayısıyla terör olaylarına karşı tedbirli olunması amacıyla bu tür uygulamaların yapılmak zorunda olduğunu ve üst makamlardan bu konuda talimatlar alındığını belirtiyorlar. Emniyet yetkilileri, toplumun ve halkın huzuru için polisin 24 saat görevde olduğunun unutulmaması gerektiğine dikkat çekerek, yol uygulamalarını alınan talimatlar gereği sürekli yapmak zorunda olduklarını kaydediyorlar.

Haber:Mahmut BORA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri