TİREBOLU GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

TİREBOLU GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

TİREBOLU GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE GİRDİ
Tirebolu
G.Tarihi: 01.07.2019 00:13
2177 Okunma
0
GİRESUN'UN TİREBOLU İLÇESİ DEMİRCİ MAHALLESİNDE YAPIMI TAMAMLANARAK HİZMETE GİRREN GENÇLİK MERKEZİNDE ..

Tirebolu Gençlik Merkezi Açıldı!

Yaz tatilini değerlendirmek isteyen gençler için önemli bir fırsat olan Gençlik Merkezi’ndeki faaliyetlere katılmak çok kolay, velilere ve gençlere duyurulur…

Tirebolu’nun Demirci Mahallesi Akmaz mevkiinde bulunan İlçe Stadı’nın yanındaki alana yapılan Gençlik Merkezi’nin, Haziran 2019 tarihi itibariyle hizmete açıldığı ve gençlerin hizmetine girdiği bildirildi.
Yapımına 2016 yılında başlanan ve 2017 yılı sonlarında bitirilen Gençlik Merkezi, çeşitli nedenler yüzünden bugüne kadar açılamamış ve faaliyete geçirilememişti. Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü’nün devreye girmesiyle gecikmeli olarak faaliyete geçirilen tesis; 2664 metrekarelik kapalı alana sahip olup, 3 kattan oluşuyor. İçinde 366 metrekarelik Çok Amaçlı Salon bulunan tesiste, 75 metrekarelik  sahnenin yanı sıra, kafeterya, soyunma odaları, öğretmenler odası, bilgisayar odası, resim odası, plastik sanatlar odası, drama salonu, teknik oda, kütüphane, müzik salonu ve mescit gibi bölümler yer alıyor.

Şimdilik Görele Gençlik Merkezi’ne bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Tirebolu Gençlik Merkezi’nde 8 yaş üstü tüm gençlere her türlü hizmetin verileceği bildirilmiş olup, merkezden yararlanmak isteyen ailelerin Körliman’daki İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne başvuruda bulunmaları gerekiyor. Yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen gençlere ve velilere önemle duyuruyoruz.

Mahmut BORA - TİREBOLU




 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri