Tirebolu HEM’den, Yıl Sonu Sergisi!

Tirebolu HEM’den, Yıl Sonu Sergisi!

Tirebolu HEM’den, Yıl Sonu Sergisi!
Tirebolu
G.Tarihi: 06.06.2019 22:44
1166 Okunma
0
İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, dönem içinde gerçekleşen kurslarda yapılan çalışmaları, Barabut Düğün Salonunda açtığı sergiyle halkın beğenisine sundu…

Son yıllarda yaptığı birbirinden güzel etkinlikler ve çalışmalarla toplumsal hayata yön veren ve her yaştan insanın ilgi odağı haline gelen Tirebolu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 2018-2019 döneminde gerçekleştirdiği kurslarda hazırlamış olduğu ürünleri teşhir etmek ve vatandaşlara tanıtmak amacıyla görkemli bir Yıl Sonu Sergisi düzenledi.

Barabut Düğün Salonunda 29 Mayıs Çarşamba günü açılışı yapılan Yıl Sonu Sergisine, Tirebolu Kaymakamı Salih Yüce ile Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nın eşi Serpil Sarıfakıoğulları ve Tirebolu Belediye Başkan Vekili Kazım Tarakçı’da katıldı. Tirebolu Kaymakamı Yüce’nin öğretmen eşi Mina Yüce’nin El Sanatları Bölümü kursiyerlerinin de çalışmalarının teşhir edildiği sergide; Geleneksel Türk Tezhip Sanatı ile Minyatür, Yağlı Boya ve Örgü Çanta ürünleri görücüye çıktı.

Halk Eğitim Yıl Sonu Sergisi’nin 3 gün süreyle açık tutulacağı ifade edilirken; bu döneme ait diğer serginin de 13-14 Haziran tarihleri arasında yine aynı yerde açılacağı bildirildi. Bu sergide El Sanatları Bölümüne ait çalışmalar halka sunulacak. Bu arada, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü, yıl içinde yaptığı kültürel ve sportif faaliyetlerle de topluma değer katmayı da sağladı.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Hamzaoğlu, 2018-2019 döneminde Tirebolu’da yaklaşık 220 adet kurs açtıklarını ve bu kurslarda 4500’e yakın kursiyerin katıldığını belirterek, “Kurum olarak bu dönem çok yoğun bir çalışma temposu geçirdik. Açtığımız kurslarımız çok başarılı oldu ve yüzlerce kişiyi sanat sahibi yaptık. Kursiyerlerimiz ev ve aile ekonomilerine de katkıda bulunmak için büyük efor sarfettiler. Amacımız, halkımızı eğitmek ve onları topluma kazandırmaktır” dedi. Mahmut BORA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri