Tirebolu İletişim Fakültesi’nde Mezuniyet Coşkusu!

Tirebolu İletişim Fakültesi’nde Mezuniyet Coşkusu!

Tirebolu İletişim Fakültesi’nde Mezuniyet Coşkusu!
Tirebolu
G.Tarihi: 27.06.2019 08:06
2799 Okunma
0
İletişim Fakültesi’nde Mezuniyet Coşkusu!

Tirebolu İletişim Fakültesi’nde 3 ayrı bölümde öğrenim gören son sınıf öğrencileri, 18 Haziran Salı günü gerçekleşen törenle iletişim dünyasına ilk adımlarını attılar…

Giresun Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye’nin ilçedeki tek iletişim fakültesi olan Tirebolu İletişim Fakültesi’nde 3’ncü mezuniyet coşkusu yaşandı ve 3 ayrı bölümde fakülteyi bitiren toplam 190 öğrenci, iletişim dünyasına ilk adımı attı.

Tirebolu İletişim Fakültesi’nde 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 18 Haziran Salı günü saat 15’de Olimpik Spor Salonunda gerçekleşti. Öğrenci velilerinin de yoğun ilgi gösterdiği Mezuniyet Törenine; Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Genel Sekreter Ahmet Tevfik Korkmaz, Tirebolu Belediye Başkan Vekili Kazım Tarakçı, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Elmas, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Hamdi Yıldız, İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Cebeci, Fakülte Dernek Başkanı Şaban Aydın Arslan ile fakültedeki tüm öğretim üyeleri ve bazı STK temsilcileriyle siyasi parti yöneticileri katıldı.

Bu yıl 3’ncüsü gerçekleşen Mezuniyet Töreninde açılış ve selamlama konuşmasını Fakülte Dekanı Prof. Dr. Elmas yaptı. Ardından kürsüye davet edilen Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Can, geniş kapsamlı bir konuşma yaparak, mezun öğrencilere ve velilerine bazı tavsiyelerde bulundu ve okulu bitiren öğrencilere bundan sonra atılacakları iş hayatında başarılar diledi. Geride bırakmakta olduğumuz eğitim-öğretim döneminde Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Gazetecilik ve Radyo-Televizyon Bölümleri olmak üzere 3 bölümde 190 mezun veren Tirebolu İletişim Fakültesi’nde; dönem birincisi, dönem ikincisi ve dönem üçüncüsü ile bölümlerinde ilk 3’e giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Türkiye’nin tek ilçe İletişim Fakültesi olan Tirebolu İletişim Fakültesi’nde Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Mahmut Ceran, hem okul ve hem de dönem birincisi olarak ilan edilirken; Adem Polat ikinci ve Aslı Altın’da üçüncü oldu. Dönem ve okul birincisi Ceran, mezun arkadaşları adına uzun ve anlamlı bir veda konuşması yaptı ve ayakta alkışlandı. Ceran, daha sonra okulun yaş kütüğüne mezuniyet plaketini çaktı. Törende daha sonra bölüm birincileri tek tek sahneye davet edilerek, ödülleri hocaları tarafından takdim edildi.


BÖLÜMLERİNDE KİMLER DERECEYE GİRDİ?

Tirebolu İletişim Fakültesi’nde 2018-2019 döneminde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde; Umut Ali Önk birinci, Büşra Şimşek ikinci ve Fatma Kapusuz üçüncü olurken; Radyo ve Televizyon Bölümünde birinci Mahmut Ceran, ikinci Adem Polat, üçüncü Aslı Altın ilan edildi. Gazetecilik Bölümünde ise Sultan Mişe birinci, Nagehan Merve Emiroğlu ikinci ve Elif Erdoğan üçüncü oldu. 3 bölümde ilk 3’e giren öğrencilere ayrı ayrı ödüller verilerek, hatıra fotografları çekildikten sonra, mezun öğrencilere diploma dağıtımına geçildi. Program sunucuları Ezgi Çanakçı ve Mustafa Akgün tarafından tek tek sahneye davet edilen mezun öğrenciler, hocalarının elinden belgelerini alarak, büyük sevinç yaşadılar.



Programın final bölümünde Kep Fırlatma Töreni yapıldı ve mezun öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlatarak İzmir Marşı eşliğinde salonda halay çekerek, bu anı ölümsüzleştirmek için kameralara bol bol poz verdiler. İletişim Fakültesindeki Mezuniyet Töreni, öğrencilerin salonda arkadaşları ve aileleriyle birlikte oynadıkları neşeli oyunlarla sona erdi. Öte yandan, Tirebolu İletişim Fakültesi bu yıl; Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde 80, Radyo ve Televizyon Bölümünde 68 ve Gazetecilik Bölümünde ise 42 mezun verdi.

Haber ve Fotograflar: Mahmut BORA – Şahin YİĞİTER (Tirebolu Ekspres)
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri