TİREBOLU MEYDANI YENİLENİYOR

TİREBOLU MEYDANI YENİLENİYOR

TİREBOLU MEYDANI YENİLENİYOR
Tirebolu
G.Tarihi: 16.03.2022 10:04
769 Okunma
0
Tirebolu’da ‘Meydan Projesi’ Başladı!

İlçede 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda başlatılan Meydan Projesi kapsamında dükkanların önlerindeki kaldırım işgaline de son verilip, ilgili meydan modern bir hale getirilecek…

Tirebolu Belediye Başkanlığı’nca programlanan “Meydan Projesi” için çalışmalara liman semtinden itibaren başlanırken; söz konusu projeyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nın modern ve ilçeye yakışır bir hale getirileceği ifade edildi.Şehrin modernizasyonu için imkanlar doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını bildiren Belediye Başkanı Burhan Takır, ilk etapta liman mevkiindeki meydanı Tirebolu’ya yakışır bir hale getireceklerini belirterek, burada bulunan iş yerleri önündeki kaldırım işgaline de son vereceklerini söyledi. İlçenin liman mevkiinde Atatürk Anıtı’nın da bulunduğu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı daha geniş ve modern bir hale getireceklerini kaydeden Başkan Takır, söz konusu meydandaki çalışmaların bitmesiyle birlikte şehir içi trafiğine de yeni bir düzen vereceklerini kaydetti.Amaçlarının, Tirebolu’ya güzel bir görünüm ve geniş bir meydan kazandırmak olduğunu da kaydeden Takır, ilçe sokaklarındaki kaldırımların yayalar tarafından kullanılmasını sağlamak için şehrin muayyen caddelerinde görülen kaldırım işgallerini de ortadan kaldıracaklarını belirterek, “Başlatmış olduğumuz Meydan Projesi’ni en kısa zamanda tamamlamak için ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışıyor. Bu projeyle ilçemizin merkezinde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı modern hale getireceğiz ve ulusal bayramlarda bu meydanı kullanacağız. Hedefimiz, daha yaşanabilir bir şehir ortaya çıkarmaktır” dedi. 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri