TİREBOLU VOLEYBOLDA DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR

TİREBOLU VOLEYBOLDA DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR

TİREBOLU VOLEYBOLDA DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR
Tirebolu
G.Tarihi: 18.04.2017 00:23
1530 Okunma
0
Giresun’daki turnuvaya İlçe Spor Müdürlüğü adına katılan ve antrenörlüğünü Çağatay Kaan Temüroğlu’nun yaptığı Tirebolu Ekibi, 16 takımın ikinci tura geçtiği organizasyonda bir üst tura çıkmak için mücadele verecek. İkinci turda 16 takım 4 ayrı grupta mücadele edecek ve gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek.

15 Temmuz Şehitler Müesseselerarası Voleybol Turnuvasıadı altında düzenlenen organizasyona ilçemizi temsilen katılan Tirebolu Ekibinde; Muzaffer Tırınk, Erman Elevli, Cüneyt Demir, Kemal Dıman, H. Uğur Demir, Kadir Bal, Hakan Çevik ve Kadir Ersoy gibi isimler yer alıyor. Ekibin antrenörü Temüroğlu, ilk turda başarılı sonuçlar alan Tirebolu temsilcisinin ikinci turda da iddialı olduğunu belirterek, “İlçemizi temsilen katıldığımız turnuvada ikinci tura geçmeyi başaran oyuncularımızla bu turda da başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu turnuvaya katılmamızı sağlayan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüze ve takımımıza sponsorluk yapan Bal-Kum Şirketi yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Giresun 19 Eylül Spor Salonunda gerçekleşen Müesseselerarası Voleybol Turnuvasında ikinci turdaki ilk maçını 11 Nisan Salı günü Cumhuriyet Savcılığı ile oynayacak olan temsilcimiz, ikinci maçını 13 Nisan Perşembe günü Bulancak İ.M.E. ile ve gruptaki son maçını da 21 Nisan Cuma günü Gençlik Merkeziyle yapacak. İkinci etap maçları için temsilcimize başarılar diliyoruz.
Cüneyt DEMİR
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri