Tirebolu’ya Doktor Müjdesi!

Tirebolu’ya Doktor Müjdesi!

Tirebolu’ya Doktor Müjdesi!
Tirebolu
G.Tarihi: 20.09.2019 20:56
1937 Okunma
0
Dikmen’den, Tirebolu’ya Doktor Müjdesi!

Tirebolu Ak Parti İlçe Başkanı M. Yaşar Dikmen, ilçedeki Devlet Hastanesi’ne 7 pratisyen ve 2’de uzman olmak üzere 9 doktorun tayin işlemlerinin yapıldığını bildirdi…

Tirebolu Ak Parti İlçe Başkanı M. Yaşar Dikmen, Tirebolu Devlet Hastanesi’ne 7’si pratisyen ve 2’si de uzman olmak üzere 9 doktorun atamasının yapıldığını müjdeledi.

Tayinleri bu ay içinde yapılacak olan doktorların kura çekiminden sonra Tirebolu’ya geleceğini bildiren Başkan Dikmen, kamuoyunda çıkarılan spekülasyonların yersiz olduğunu belirterek, “Hastanemizden giden doktorlar var. Bunların kimisi eş durumundan, kimisi de tayinlerini istediği için gittiler. Giden doktorların yerine atama yapılabilmesi için ilgili bakanlıktan kadro açılması gerekiyor. Biz, bu kadro açılma işini çözüme kavuşturduk ve Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız istişareler sonucu, ilçemiz hastanesine 7’si pratisyen ve 2’si de uzman olmak üzere toplam 9 doktorun kadrolarını ihdas ettirdik. Bu ay içinde atamaları yapılacak olan doktorlarımız en kısa zamanda ilçemize gelerek göreve başlayacaklar” dedi.

Tirebolu Devlet Hastanesi’ne tayinleri yapılan uzman doktorlardan birisinin Ortopedi ve diğerinin de Kadın Doğum uzmanı, geriye kalan 7 hekimin de pratisyen olduğu kaydedildi. Ak Parti’nin yeni İlçe Başkanı Dikmen’in, Devlet Hastanesi’nin doktor ihtiyacının giderilmesi konusunda gösterdiği duyarlılık, ilçede ve kamuoyunda takdirle karşılanırken; bu müjdeli haber Tirebolu’da büyük sevinç yarattı.

MAHMUT BORA

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri