TİREBOLU'DA AKINTIYA KAPILAN ÖĞRETMEN...

TİREBOLU'DA AKINTIYA KAPILAN ÖĞRETMEN

TİREBOLU'DA AKINTIYA KAPILAN ÖĞRETMEN...
Tirebolu
G.Tarihi: 04.07.2019 13:11
14010 Okunma
0


DALGALARA KAPILAN ÖĞRETMEN  GÖZDEN KAYBOLDU​

Aslen Trabzon Akçaabat'lı olup (Eynesil'dede görev yapmış) Görele’de görev yapan ve Tirebolu’da ikamet eden Müzik Öğretmeni Selim Balcı (37), Tirebolu Beygir Kumu Plajında yüzerken, akıntıya kapılarak gözden kayboldu..!


Tirebolu’da yeni sezonun ilk boğulma vakası meydana geldi ve Trabzonlu öğretmen Selim Balcı (37), denizde yüzerken, akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Arkadaşlarıyla Beygir Kumu Plajında yüzerken boğulan talihsiz öğretmeni arama çalışmaları devam ediyor.

Aslen Trabzonlu olan ve Görele’de görev yapan evli ve 2 çocuk babası Müzik Öğretmeni Selim Balcı (37), yanına misafir olarak gelen arkadaşlarıyla 29 Haziran Cumartesi günü (bugün) saat 12.30 sıralarında Beygir Kumu Plajında yüzmek için denize girdi. Sahil Güvenlik Komutanlığı’nca denize girilmemesi yönünde yapılan uyarılara rağmen, dalganın yoğun ve akıntının çok olduğu bir yerde serinlemek için denize giren genç öğretmen, arkadaşlarının gözü önünde akıntıya kapılarak kayboldu. Talihsiz öğretmeni kurtarmak isteyen arkadaşları da azgın dalgalarla boğuşurken boğulma tehlikesi geçirdiler ve etraftan yetişenlerin yardımıyla baygın vaziyette denizden çıkarılarak ambülansla hastaneye götürüldüler.

Giresun ve Trabzon^'da büyük üzüntü yaratan olayı duyan ailesi,akrabaları,arkadaşları ve vatandşlar Beygir Kumu Plajına hücum ederken, talihsiz öğretmen Selim Balcı’nın da öğretmen olan eşi plaja gelerek, gözyaşı döktü. Arkadaşları Sema Balcı öğretmeni güçlükle teskin etmeye çalışırlarken; olay yerine gelen dalgıçlar ve kurtarma ekipleri denizde kaybolan öğretmeni arama-tarama faaliyetlerine başladı. Azgın dalgalar arasında gözden kaybolan talihsiz öğretmen Selim Balcı’nın cesedine henüz ulaşılamazken; olay yerine gelen yakınları ve arkadaşları da sinir krizleri geçirdi.

Öte yandan, Tirebolu’da Beygir Kumu Plajında boğulan Müzik Öğretmeni Balcı’nın, Görele’de görev yaptığı ve eşi Sema Balcı’nın da Doğankent’te çalıştığı öğrenildi. Balcı çiftinin 2 küçük çocukları bulunuyor. Balcı çiftinin Tirebolu’da oturdukları bildirilmiş olup; talihsiz öğretmeni arama-tarama çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.     Hasan KEMAL & Mahmut BORA















 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri