TİREBOLU'DA FECİ KAZA 3 ÖLÜ 1 YARALI

TİREBOLU'DA FECİ KAZA 3 ÖLÜ 1 YARALI

TİREBOLU'DA FECİ KAZA 3 ÖLÜ 1 YARALI
Tirebolu
G.Tarihi: 01.07.2018 10:49
3255 Okunma
0


Yıllık izinlerini alarak Karadeniz Gezisine çıkan 4 sağlıkçı kafadardan 3’ünün, Tirebolu’da geçirdikleri feci kazada hayatlarını kaybetmesi, camiada büyük üzüntü yarattı..!
Giresun’un Tirebolu ilçesinde 20 Haziran akşamı meydana gelen feci kazada yaşamlarını yitiren ve ağır şekilde yaralanan gençlerin, Muş’taki çeşitli sağlık kuruluşlarında görevli oldukları öğrenildi.
Tirebolu ilçesi Doğancı Köyü altında meydana gelen feci kazada, yolun ıslak olması yüzünden su menfezine çarpan özel otomobilden ağır yaralı olarak çıkarılan ve hemen yöredeki hastanelere kaldırılan 4 sağlıkçıdan 3’ünün yapılan tüm müdahalelere rağmen öldüğü ve birisinin de yaralı olduğu haberi gelirken; kazada can veren genç sağlıkçılardan Ömer Ozan’ın, Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde Sağlık Memuru; Yunus Emre Şakar’ın, Muş 112 Acil Servis İstasyonunda Tıp Teknisyeni; Serkan Yalovalı’nın, Muş Devlet Hastanesi’nde Otomasyon Görevlisi olduğu öğrenildi. Feci kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Mustafa Aksoy’un da Muş 112 Acil Servisinde Tıp Teknisyeni olarak görev yaptığı bildirildi.
Muş’tan 34 LJ 4687 plakalı özel araçla yıllık izine çıkan 4 sağlıkçının, gezi için Karadeniz’e geldikleri öğrenilirken; 20 Haziran Çarşamba günü akşam saatleri sırasında Tirebolu’nun Doğancı Köyü altında uğradıkları feci kaza ile ailelerini ve sağlık camiasını yasa bürüdükleri kaydedildi. Tirebolu’da facia ile sonuçlanan kazada ölen ve yaralanan gençlerin Muşlu oldukları, ölen 3 gencin cenazelerinin Tirebolu Belediyesi’ne ait araçla memleketlerine götürülüp ailelerine teslim edildikleri ve 21 Haziran Perşembe günü (dün) Muş’ta gözyaşları arasında toprağa verildikleri öğrenildi.    Mahmut Bora - Tirebolu
VEFAT EDENLERE aLLAH'DAN RAHMET,YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri