TİREBOLUDA GÖZYAŞLARI SEL OLDU!

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

TİREBOLUDA GÖZYAŞLARI SEL OLDU!
Tirebolu
G.Tarihi: 10.04.2020 02:31
10268 Okunma
0


Tirebolu, Bir Kez Daha Yasa Boğuldu!


Tirebolu böyle bir acı görmedi. Yaklaşık bir haftadır yasta olan ve Hollanda’dan gelecek cenazeleri bekleyen Tirebolu, bir kez daha yasa boğuldu. Hollanda’daki aile içi zehirlenmeden hayatlarını kaybeden Kandemir Ailesine mensup 4 kişinin cenazeleri, 3 Nisan Cuma günü Tirebolu’ya getirilerek, iki ayrı camide kılınan namazdan sonra gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hollanda’nın Breda kentine bağlı Etten-Leur kasabasında oturan ve geçen hafta sonu yedikleri pizzadan zehirlenerek hayatlarını kaybeden Kandemir Ailesine mensup babaanne, gelin ve 2 torun için, aile yakınları ve Tirebolu yasa bürünmüştü. Hollanda Konsolosluğunda defin için gerekli işlemleri tamamlanan ve bugün hava yolu ile İstanbul’dan Trabzon’a getirilen cenazeler, aile yakınları tarafından havaalanından alınarak memleketleri Tirebolu’ya getirildi. Kandemir Ailesinin gelini olan ve Durmuşoğlu Ailesinin kızları Hikmet Kandemir için ilk cenaze töreni Hamam Mahallesinde yapıldı ve emekli öğretmen Hikmet Kandemir, Cintaşı Camiinde kılınan namazın ardından ikindi saatlerinde aile yakınlarının katılımı ile Kurucakale Mezarlığında toprağa verildi.Haber Mahmut Bora - Tirebolu


Olayın olduğu yer
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri