YANGIN KORKUTTU

YANGIN KORKUTTU

YANGIN KORKUTTU
Tirebolu
G.Tarihi: 04.05.2017 13:50
2442 Okunma
0
Tirebolu’da 29 Nisan Cumartesi günü (dün) saat 17 sıralarında Yeniköy Mahallesi 14 Evler semtinde bulunan bir ahşap evde çıkan yangın, korku yaratırken; olaya anında müdahale eden Belediye İtfaiye Ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak etrafa sirayet etmesini önlediler.

İçinde kimse bulunmayan ve eski milletvekili Mehmet Domaç’ın annesi İrfan Domaç’a ait olduğu bildirilen tek katlı ahşap evde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında, dumanlar bir anda etrafa yayılırken; çevreden yetişen vatandaşlar olaya müdahale edip itfaiye çağırdılar. Metruk evin ahşap olması yüzünden yangın kısa sürede büyürken, alevler gökyüzüne yükseldi. Olay yerine gelen Tirebolu Belediyesi İtfaiye Ekipleri, yaptıkları müdahale ile yangının daha da büyümesini önlediler.

Çevrede korku ve heyecan yaratan yangın, İtfaiye Ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Etrafındaki binalara ufak çapta hasar veren ve zifiri dumandan duvarları kararan çevre binalarda gerekli önlemler alınırken; İtfaiye Ekipleri olay yerinde soğutma çalışmaları yaparak, mahalle halkını rahata kavuşturdular. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.
Haber Forofrafları: Sabiha SERİN


 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri