YEMEK İHALESİ İPTAL OLDU

YEMEK İHALESİ İPTAL OLDU

YEMEK İHALESİ İPTAL OLDU
Tirebolu
G.Tarihi: 15.02.2017 09:04
1615 Okunma
0
Giresun Valiliği Olağanüstü Hal Bürosu’nun aldığı kararla; Tirebolu ile birlikte Doğankent ve Yağlıdere’deki okullara yemek dağıtan Piroğlu Yemek Şirketi’nin ihalesi iptal oldu...

Giresun Valiliği Olağanüstü Hal Bürosu tarafından alınan bir kararla, Tirebolu ile birlikte Doğankent ve Yağlıdere ilçelerindeki okullara yemek dağıtımı yapan Piroğlu Yemek Şirketi’nin ihalesi iptal edildi.

Merkezi Tirebolu’da bulunan ve 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı öncesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce organize edilen Yemek İhalesinin bir bölümümü alan Piroğlu Yemek Şirketi’nin, 3 ilçede almış olduğu yemek ihaleleri iptal olurken; Tirebolu’daki okullara ikinci dönemin başlamasıyla birlikte Öğretmenevi kanalıyla yemek verilmeye başlandı.

Giresun Valiliği tarafından ilgili İlçe Kaymakamlıklarına ve Milli Eğitim Müdürlüklerine gizlilik kaydıyla gönderilen yazıda, Piroğlu Yemek Şirketi’nin aldığı yemek ihalelerinin iptali yer alırken, söz konusu şirketin bu konudaki faaliyetlerinin durdurulmasına karar verildiği belirtildi.    
tireboluekspres
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri