375 AİLENİN BAKKAL BORÇLARI ÖDENDİ

375 AİLENİN BAKKAL BORÇLARI ÖDENDİ

375 AİLENİN BAKKAL BORÇLARI ÖDENDİ
Trabzon
G.Tarihi: 02.06.2020 22:19
3601 Okunma
0
TRABZON - ÇAYKARALI HAYIRSEVER İŞADAMI 375 AİLENİN BAKKAL VE MARKET BORCUNU ÖDEDİ

İsminin açıklanmasını istenmeyen Çaykaralı hayırsever bir işadamı tarafından Çaykara İlçesi mahallelerinde bulunan bakkal ve marketlerdeki tüm borçleri ödedi.

İslam Alemi olarak Kutsal Ramazan ayının sona ermesi ile birlikte Corona Virüs Salgın tehlikesi sebebi ile  Ramazan Bayramı coşkusunu evlerimizde geçirdiğimiz ve sevdiklerimiz ile sarılıp kucaklayamadığımız bu günlerde Çaykara İlçesinde farklı bir paylaşma ve dayanışma örneği yaşanıyor.

İsminin açıklanmasını istenmeyen Çaykaralı hayırsever bir iş adamı tarafından Çaykara İlçesi ve mahallelerinde bulunan bakkal ve marketlerde borcu olan yaklaşık 375 ailenin  toplamda 450 000 TL  tutarındaki borcu hayırsever iş adamı tarafından ödendi.

Hayırsever İş adamı Çaykara Kaymakamı  Salih Çiğdem ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile iletişime geçerek gönüllü olarak Çaykara İlçesine böyle bir katkı sağlamak istediğini ifade etti.

Çalışma kapsamında Çaykara Merkez,Karaçam Mahallesi,Köknar Mahallesi,Taşkıran,Uzungöl,Elmalı ve Çambaşı mahalleleri ile diğer tüm mahallelerinde vatandaşların bakkal ve marketlere olan borçları tespit edildi.
Daha sonra ise bu borçlar sıra İle ödenmeye başladı.

Çaykara Kaymakamlığı Vefa Destek Grubunda görevli  Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan öğretmenler tarafından her mahalleye tek tek ulaşılarak vatandaşların bakkal borçları ödeniyor.
Şu ana kadar yaklaşık 250 000 TL civarında ödeme gerçekleştirildi

Devam eden ödemeler ile birlikte toplamda 450 000 TL borç ödenerek vatandaşlarımızın borç yükleri üzerlerinden alınmış olacak.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-RAMAZAN PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA DEMEKTİR
Y
ardım kampanyası ile ilgili fikirlerini aldığımız Çaykara Kaymakamı  Salih Çiğdem hem insanlık alemi olarak hem İslam alemi olarak hem de Ülke olarak çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğimizi ifade etti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs Salgını sebebi ile salgından olumsuz etkilenen vatandaşlarımıza katkı sağlamak amacı ile Ramazan ayının sevgi,kardeşlik hoşgörü paylaşma ve Dayanışma ayı olduğunu ifade eden Kaymakam Çiğdem Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile birlikte isminin açıklanmasını istenmeyen bu Çaykara lı hayırsever iş adamı ile iletişime geçerek hemşerilerimize tatlı bir bayram sürprizi yapmak istediklerini sözlerine ekledi
Çaykara Kaymakamlığı Vefa Destek grubuna ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür eden Kaymakam  Çiğdem Vefa Destek Grubunun Pandemi sürecinde olduğu gibi bu çalışmada da çok büyük bir fedakarlık göstererek Çaykara İlçesinin tüm mahallelerini karış karış dolaşarak bu çalışmayı da başarı ile yürüttüğünü sözlerine ekledi.

Çaykara ilçesinin tüm mahallelerinde bulunan bakkallara tek tek ulaştıklarını ve borcu olan vatandaşları tespit ettiklerini ifade eden Kaymakam Salih Çiğdem daha sonra ise bu borçları ödeyerek vatandaşlarımızın sorununu çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri