BTP Genel Başkanı Haydar Baş yoğun bakıma alındı

BTP Genel Başkanı Haydar Baş yoğun bakıma alındı

BTP Genel Başkanı Haydar Baş yoğun bakıma alındı
Trabzon
G.Tarihi: 15.04.2020 06:56
3116 Okunma
0
BTP Genel Başkanı Haydar Baş yoğun bakıma alındı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Lütfullah Önder, koronavirüse yakalanan Genel Başkanları Haydar Baş'ın 4 gündür tedavi altına tutulduğu hastanede bugün yoğun bakıma alındığını açıkladı. 

ağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve Trabzon'da bir özel hastanede tedavi gördüğü şeklinde yapılan haberler üzerine BTP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Avukat Lütfullah Önder, yazılı bir basın açıklamasıyla konuya açıklık getirdi. Prof. Dr. Haydar Baş'ın Trabzon'da bulunan özel bir hastanede dört gündür tedavi gördüğünü kaydeden Lütfullah Önder, şunları ifade etti: "Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş beyefendi, Covid-19 virüsüne yakalanması nedeniyle 4 gündür Trabzon'da özel bir hastanede tedavi altındaydı. Bugün itibariyle solunum desteği almaktadır. Ömrü mücadele ile geçen Sayın Genel Başkanımızın Covid-19 ile olan mücadeleyi de en kısa sürede kazanıp sağlığına kavuşacağına inancımız tamdır. Sayın Genel Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletip, acil şifalar diliyoruz. Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş ile birlikte ailesine, teşkilat mensuplarımıza, tüm sevenlerine ve yüce Türk milletine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz." Kaynak: akcaabatajans
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri