Çıplak görüntülerle şantaj yapılan 3 kişi Trabzon'da polise sığındı

Çıplak görüntülerle şantaj yapılan 3 kişi Trabzon'da polise sığındı

Çıplak görüntülerle şantaj yapılan 3 kişi Trabzon'da polise sığındı
Trabzon
G.Tarihi: 08.05.2019 19:01
2110 Okunma
0
Habertürk'ten, Enis Yıldırım'ın haberine göre biri memur, biri devlet memuru olan H.Ş., M.O. ve H.Ş. hafta sonu Gümüşhane'den Trabzon'a geldi.
Masaj salonunda para karşılığında bir kadınla birlikte olan 3 kişi memleketlerine döndü. Ancak arkadaşlar, bir süre sonra telefonla kendilerine gönderilen çıplak görüntüleri karşısında şoke oldu.
ÜÇÜNDEN 70 BİN TL İSTEDİLER

Görüntülerin altında 70 bin istendiği yazıyordu. 3 kişi Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak şantaj yaptığı gerekçesiyle 'Nikola' takma adını kullanan Kırgızistan uyruklu hayat kadını K.K.'dan şikâyetçi oldu. Masaj salonunda içeceklerine uyarıcı ve uyutucu madde atıldığını öne süren 3 kişi, K.K.'nın yakalanmasını istedi.
"İÇECEKLER FENA YAPTI, ŞEYTANA UYDUM"
Görüntüleri polise teslim eden memur, "Aslında masaja gitmiştik, içecekler beni fena yaptı. Şeytana uydum. Şantaj yapılınca üç arkadaş bir araya geldik. Polise gitmeye karar verdik. Gümüşhane'de yakalanmamak için Trabzon'da suç duyuru yapmak istedik" dediği öğrenildi. Şantaj suçunun Gümüşhane'de yaşandığı gerekçesiyle hazırlanan dosya bu kentin Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi. K.K.'nın arandığı öğrenildi.

Haber kaynak ve ayrıntı:61saat.com
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri