GİRESUN'DA UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE TOPLANTISI YAPILDI

Giresun valiliği,İl Uyuşturucu İle Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

GİRESUN'DA UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE TOPLANTISI YAPILDI
Trabzon
G.Tarihi: 24.12.2016 08:58
2891 Okunma
0
İl Uyuşturucu İle Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Sayın Valimiz Hasan Karahan başkanlığında yapıldı.
 
21 Aralık Çarşamba günü Saat 14.00 da Valilik Konferans Salonunda Halk Sağlığı Müdürlüğü Koordinasyonunda gerçekleşen toplantıya, ilgili kurum amirleri ve ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
 
Toplantıda bir konuşma yapan Vali Karahan,  uyuşturucu ile mücadele konusunda ilgili kurumlara ve sivil toplum örgütlerine önemli görevler düştüğünü ifade ederek;’’ Bugün burada genel bir değerlendirme yapacağız. İlgili kurumlarımız tarafından uyuşturucunun engellenmesi, ulaşımının engellenmesi konusunda neler yapılıyor bunları değerlendireceğiz. Özellikle gençlerimizi bu konuda takip etmek, bilinçlendirmek ve ailelerinin de bu konuda bilinçlendirilmeleri gerekir. Bu konuda ailelerin ve toplumun daha duyarlı olması gerekli. İlimizde ilgili kurumlar tarafından yürütülen mücadele çalışmalarında işbirliği ve koordinasyonu tesis etmek amacıyla oluşturulan “İl Uyuşturucu ile Mücadele Koordinasyon Kurulu” bu kapsamda çalışmalarını sürdürmektedir. Devletimiz bu konuda kararlı. Kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütlerimizle bu konudaki mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz. Teşekkür ediyorum. Toplantımız hayırlara vesile olur inşallah.’’ dedi.
 
Toplantı; ilgili kurum ve sivil toplum kuruluşlarının bu konuda yaptıkları çalışmaları ve önerilerini anlatması ile gündemde yer alan maddelerin görüşülmesinin ardından sona erdi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri