MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Trabzon
G.Tarihi: 03.03.2018 18:45
1894 Okunma
0


MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlen eğitim, sanat, spor ve meslek edindirme kursları yoğun ilgi görüyor. Ayasofya El Sanatları Merkezi, Erdoğdu Gençlik Merkezi, Esentepe Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi, Kalkınma Mahallesi Gençlik Merkezi, Şehit Muhammet Fatih Safitürk Kent Konağı, Mumhaneönü ve Meydan Üniversiteye Hazırlık Destekleme ve Yetiştirme Kurs merkezleri olmak üzere 7 ayrı merkezde verilen kurslar yoğun katılımla devam ediyor. 2017-2018 eğitim ve öğretim sezonunda 33 branşta açılan 142 kursta 2 bin 443 kursiyer eğitim görüyor. Kurslarda 58 öğretmen görev alıyor.

EBRU SANATI KURSUNA BAŞVURALAR BAŞLADI
Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenecek Ebru kursuna başvurular başladı. Ebru sanatını gelecek kuşaklara aktarmak için açılan kursa katılmak isteyen vatandaşlar, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğüne başvurabiliyor. Trabzonlular, Ortahisar Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü işbirliği ile Ayasofya El Sanatları Merkezinde düzenlenecek kurs hakkında (0462) 223 85 13 numaralı telefonu arayarak ayrıntılı bilgi sahibi olabiliyor.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri