1908 KİŞİ İŞE ALINACAK...

İŞKUR ile 1809 kişi işe alınacak: Başvuru şartları ve detaylar açıklandı

1908 KİŞİ İŞE ALINACAK...
Türkiye
G.Tarihi: 23.02.2023 14:32
888 Okunma
0
İŞKUR ile en az lise mezunu 1.809 güvenlik görevlisi alımı! (İŞKUR İŞ İLANLARI)
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden silahlı ve silahsız olmak üzere 1.809 güvenlik görevlisi alım ilanı yayınladı. İşte merak edilen detaylar

İŞKUR ile en az lise mezunu 1.809 güvenlik görevlisi alımı! (İŞKUR İŞ İLANLARI)
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile özel sektöre ve kamuya silahlı ve silahsız olmak üzere güvenlik görevlisi alımı yapılacağı açıkladı. Türkiye'nin farklı illerinde görevlendirmek üzere en az lise mezunu 1.809 personel istidamı gerçekleştirilecek. Alımlara ilişkin kurumlar ilan ile başvuru şartlarından son başvuru tarihine kadar merak edilen tüm detayları adaylara açıkladı. İşte İŞKUR güvenlik alım ilanları ve başvuru ekranı...
İŞKUR Güvenlik Görevlisi Başvurusu Nasıl Yapılır? 
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Güvenlik Görevlisi alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikle esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesine giriş yapmaları ve açılan sayfada "Meslek" bölümüne "Güvenlik Görevlisi" yazarak ara tuşuna tıklaması gerekiyor. Akabinde açılan sayfada Güvenlik Görevlisi alımına ilişkin tüm ilanlar listelenecektir.

İŞKUR İŞ İLANLARI

İlana girmede önce ilk defa İŞKUR üzerinden başvuruda bulunacakların öncelik İŞKUR sayfasına üye girişi yaparak özlük bilgilerini doldurmaları gerekmektedir. İlana başvuru aşamasında İŞKUR, T.C kimlik no ve şifre ile adaylardan giriş yapmalarını talep ediyor. 

İŞKUR GİRİŞ

Buna ek olarak giriş aşamasında E- Devlet şifresi ile de giriş yapmak artık mümkün.
Bu aşamaları tamamladıktan sonra listelenen ilanlara giriş yapın. Başvuru şartlarını taşımanız halinde başvur butonuna tıklayarak online başvuru işlemini kolayca tamamlayabiliyorsunuz.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri