APPLE iPhone 8 Plus 64GB Akıllı Telefon

APPLE iPhone 8 Plus 64GB Akıllı Telefon ,Apple iPhone 8 Plus, 64 GB bellek kapasitesine ve 3 GB Ram belleğe sahip olarak üretiliyor. 5,5 inç ekran boyutu özelliği ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Hızlı şarj edilebilmesi cihazın dikkat çeken özelli

APPLE iPhone 8 Plus 64GB Akıllı Telefon
Türkiye
1468 Okunma
0
Gelişen teknoloji ve yenilenen teknolojik ürünler sayesinde akıllı telefonlarda da birçok değişim ve gelişim yaşanıyor. Teknoloji piyasasında birçok firma ve marka, müşterilerinin ihtiyaçlarını giderecek niteliğe sahip ve endüstriyel anlamda tasarım harikası ürünler çıkarmak adına neredeyse yarışa giriyorlar. Hiç kuşkusuz piyasa içerisinde diğer firma ve markaları bir tık geride bırakacak teknolojik gelişmeleri müşterilerine sunmayı, Apple oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor. Tercihe göre en uygun olanı bulmak meselesi alıcılar ve teknoloji meraklıları tarafından hayli zorlayıcı bir mesele olmaya başlıyor.

 Apple iPhone 8 Plus özellikleri

Apple iPhone 8 Plus, 64 GB bellek kapasitesine ve 3 GB Ram belleğe sahip olarak üretiliyor.  5,5 inç ekran boyutu özelliği ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Hızlı şarj edilebilmesi cihazın dikkat çeken özellikleri arasında. Hızlı şarj özelliğinin yanında cihazın da oldukça hızlı bir işletim sistemine sahip olması tercih edilme sebeplerinden. Apple iPhone 8 Plus IOS işletim sisteminin son sürümü olan iOS 11 ile kullanıcılarla buluşuyor.

İşletime dair özelliklerinin dışında görünüş açısından da gayet estetik bir cihaz. Hafif olması dolayısı ile kolay taşınabiliyor ve renk çeşitliliği ile alıcıya farklı alternatifler sunuyor. Özellikle iPhone 8 Plus Gold alıcılar tarafından çokça tercih ediliyor. iPhone 8 Plus Gold Ürününün  yanında iPhone 8 Plus Gümüş ve iPhone 8 Plus Uzay Grisi renkleri ile de üretilip piyasaya sunuluyor.

Apple iPhone 8 Plus, 12 MP kamera özelliği ile yüksek çözünürlüklü ve kaliteli çekim imkanı sağlıyor. Ayrıca diyafram açısından da geniş açılı kamera özelliği bulunuyor. 5 kata kadar dijital yakınlaştırma ve 2 kata kadar optik yakınlaştırma özellikleri de mevcut. iPhone 8 Plus ile hayal edilenden de iyi görüntüler yakalamak mümkün.

Apple iPhone 8 Plus’ın parmak okuyucu özelliği ve kablosuz şarj özelliği bulunuyor. Bu özelliklerle diğer modellerinde olduğu gibi uzun uzun şifre girme zahmetinden kullanıcılarını kurtarıyor. Bunun yanı sıra Apple’ın üstün yüz tanıma teknolojisi FaceID de bu cihazda kullanıcılara sunuluyor.

Apple iPhone 8 Plus, suya ve sıcaklığa dayanıklı  olarak üretiliyor. Yapılan testler sonucu suya ve sıcaklığa olan dayanıklılığı onaylanmıştır. Sadece 148 gram ağırlığında üretilen cihaz birçok kullanıcı için fazlasıyla hafif.

Yani aslında genel özelliklerin tümüne bakıldığında tamamen alıcının istek ve arzularına yönelik tasarlanıp üretilmiş bir akıllı telefon olduğu anlaşılıyor. Çağın gereksinim ve koşullarını bir akıllı telefondan istenen ve beklenen her işi kolaylıkla görecek nitelikte üretiliyor. Tam da bu nedenlerle teknoloji piyasasında, akıllı telefon modelleri içerisinde açık ara önde gidiyor ve en çok tercih edilen akıllı telefonlardan biri olmayı başarıyor.

 Apple iPhone 8 Plus fiyatları

Apple iPhone 8 Plus fiyatları diğer modellerinde de olduğu gibi zaman geçtikçe değişim gösteriyor. Yeni modellerinin piyasaya çıkmasıyla fiyatlarında indirim  söz konusu oluyor. Piyasadaki diğer cihazlarla karşılaştırıldığında iPhone 8 Plus fiyatının daha yüksek olduğu görülüyor. Özellikleri açısından değerlendirildiğinde ise Apple iPhone 8 Plus fiyatının hakkını veriyor. Zaman zaman yapılan indirim ve kampanyalar ile bazen fiyatlarda değişmeler de görülebiliyor. Ürünün barındırdığı aksesuarlara da ürün ile birlikte ücretsiz olarak sahip olmak mümkün. Ücretsiz aksesuar ürünlerinin yanı sıra beğenildiği ve istenildiği takdirde ürün için gerekli olabilecek farklı aksesuarları da belli bir ücret karşılığında satın almak mümkün. Bluetooth kulaklıklar İphone akıllı telefon kullanıcıları tarafından tercih edilebiliyor. Özellikle Teknosa mağazaları ve Teknosa.com’da indirim ve kampanya seçenekleriyle bu aksesuarları da daha uygun fiyatlarla sunuyor.

 Apple iPhone 8 Plus teknik özellikleri

Apple iPhone 8 Plus teknik özellikleriyle, bilinen Apple akıllı telefon modellerinden farklı özellikler taşıyor. iPhone 8 Plus bilinen tüm akıllı telefonlarda bulunan camlardan çok daha dayanıklı yeni bir cam ve alüminyum arka tasarıma sahip. Cam kaplaması hassas ton ve matlık için yedi katmanlı renk süreciyle üretiliyor. Alüminyum çerçevesi suya ve toza karşı dayanıklılık gösteriyor.

iPhone 8 Plus yeni Retina HD ekrana sahip. Bu yeni Retina HD ekranlar, True Tone ile birleşerek ekranın beyaz dengesini çevre ışığına göre ayarlayabiliyor. Retina HD ekran, canlı ve geniş renk yelpazesine sahip ve oldukça gerçek renk deneyimleri sunuyor.

iPhone 8 Plus ses kalitesi açısından da üstün özelliklere sahip. Yeni tasarlanan stereo hoparlörü önceki modellere göre %25 daha yüksek ses veriyor ve daha derin baslar sunuyor. Sahip olduğu bu yeni özellik ile Apple iPhone 8 Plus müzik, video ve telefon görüşmelerinde sesi en kaliteli halde sunuyor.

iPhone 8 Plus, A11 Bionic akıllı çipe sahip. Bu akıllı çip A10 Fusion’a göre %25 daha hızlı iki adet yüksek performanslı çekirdek ve %70 oranında daha hızlı dört adet yüksek verimli çekirdek ile toplam altı çekirdeğe sahip. Bu özellikler iPhone 8 Plus’ın sektördeki en yüksek performansı ve enerji verimliliğini sunmasını sağlıyor. Altı çekirdeğe aynı anda sahip olması daha fazla gücün daha iyi pil ömrüyle kullanılmasına imkan tanıyor. A11 Bionic bir önceki nesle göre %30 daha hızlı grafik performansı sağlıyor. Bu özelliği ile de yapay öğrenme teknolojisi, artırılmış gerçeklik uygulamaları ve 3D oyunlar çok daha keyifli hale geliyor.

iPhone 8 Plus’ın kamerası da üst düzey artırılmış gerçeklik deneyimi için özel olarak tasarlandı. Cihazın sahip olduğu tüm kameralar hassas hareket takibi için yeni jiroskoplar ve ivme ölçerlerle ayarlandı.

 iPhone 8 Plus; önceki Apple iPhone modellerine göre daha geniş bir sensör, yeni renk filtresi ve daha derin pikselli gelişmiş bir kameraya sahip. Cihazın kamerası yeni tasarlanan görüntü sinyali işlemcisi, gelişmiş piksel işleme, geniş renk yakalama, düşük ışık altında daha hızlı otomatik odaklama ve daha iyi HDR fotoğraflar çekme özellikleri taşıyor. Yeni True Tone Flash ise yavaş senkron özelliğine sahip dört LED ile daha eşit aydınlatılmış arka ve ön planlar oluşturmaya yardımcı oluyor. Yeni ve gelişmiş bu kamera özellikleriyle mükemmel fotoğraflar çekmenin yanında yüksek kalitede videolar da çekilebiliyor. Saniyede 60 kareye kadar 4K video, saniyede 240 kareye kadar 1080p yavaş çekim ve video sabitleme özelliklerine de sahip. iPhone 8 Plus iki adet 12 megapiksel kamerasıyla Portre Işığı ile Portre modunu kullanıcılarına sunuyor. Kullanıcılar beş farklı aydınlatma özelliği ile düşük alan derinliğinde göz alıcı portreler çekebiliyor.

 

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri