Barış Manço'nun gerçekleştiremediği üç hayali!

Anadolu rock müziğinin efsane ismi Barış Manço aramızdan ayrılalı 22 yıl oldu. Şubat 1999'da hayata gözlerini yuman usta sanatçı eride müthiş bir yaşam ve dev ayak izleri bıraktı. Manço, bir insanın elde etmek isteyeceği her şeye ulaştı. Ancak gerçekleş

Barış Manço'nun gerçekleştiremediği üç hayali!
Türkiye
G.Tarihi: 07.02.2021 08:18
2001 Okunma
0
Barış Manço'nun gerçekleştiremediği üç hayali! Bir tanesine çok şaşıracaksınız
Anadolu rock müziğinin efsane ismi Barış Manço aramızdan ayrılalı 22 yıl oldu. Şubat 1999'da hayata gözlerini yuman usta sanatçı eride müthiş bir yaşam ve dev ayak izleri bıraktı. Manço, bir insanın elde etmek isteyeceği her şeye ulaştı. Ancak gerçekleştirmeye ömrünün yetmediği hayalleri kaldı. İşte Barış Manço'nun gerçekleştiremediği üç hayali.
31.01.2021 12:441Barış Manço'nun gerçekleştiremediği üç hayali! Bir tanesine çok şaşıracaksınız 
Kısacık ömrüne çok şey sığdırdı müziğini piri. Dünyanın etrafını 13 kez dolaşacak kadar, yani 500 bin kilometrenin üzerinde yol kat etti. 148 ülke, yüzlerce şehir gezdi.
2 Barış Manço'nun gerçekleştiremediği üç hayali! Bir tanesine çok şaşıracaksınızÖyle şarkılar yaptı ki, her biri milli marş oldu dillere. Ve cenazesinde "Merhumu nasıl bilirdiniz?" sorusuna, milyonlarca insan hep bir ağızdan aynı yanıtı verdi: "İyi bilirdik!"
3 Barış Manço'nun gerçekleştiremediği üç hayali! Bir tanesine çok şaşıracaksınızÖlümü gözümüzde yaş kalbimizde sızı bırakan Barış Manço her şeyi başardı ama yapamadığı üç şey kaldı, üç hayal...
4 Barış Manço'nun gerçekleştiremediği üç hayali! Bir tanesine çok şaşıracaksınız2023'de Türkiye'nin diğer Türk devletleri ile büyük bir medeniyet kuracağına işaret eden Manço'nun en büyük hayali Cumhuriyet'in 100. Yılında sahnede olmaktı.5Barış Manço'nun gerçekleştiremediği üç hayali! Bir tanesine çok şaşıracaksınızTürk milliyetçiliği konusunda tutukusu ile bilinen Barış Manço'nun bir diğer hayali ise, Türk tarihinine ışık tutacak bir begesel projesiydi. Şimdiye kadar Rus ve Çin kaynaklarından okunan köklü Türk tarihine, Türk imzası ve kendi araştırmalarıyla yapacağı belgeselde tüm dünyaya anlatmayı planlamıştı.
Manço'nun son hayali ise, aşık olduğu ülkesine cumhurbaşkanı olmaktı. Kaynak: Sabah
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri