BELÇİKA'DA BİR TÜRK KORONAVİRÜSÜNDEN..

BELÇİKA'DA BİR TÜRK KORONAVİRÜSE YAKALANARAK HAYATINI KAYBETTİ

BELÇİKA'DA BİR TÜRK KORONAVİRÜSÜNDEN..
Türkiye
G.Tarihi: 22.03.2020 15:35
2885 Okunma
0


 Belçikada' yaşayan İsmet Onur’u Corona’dan kaybettik!


Belçika’nın Limburg bölgesi yerleşim birimlerinden Genk Kolderbos’ta yaşayan aslen Ağrı ile Eleşgirt İlçesi halkından emekli İsmet Onur’un(74) vefatı sevenlerini üzdü.
Fırıncı Erol Onur’un babası olan İsmet Onur, emeklilik günlerinin bir bölümünü geçirdiği Belçika’da hayatını kaybetmesi ailesi,sevenleri ve dostlarını derinden sarstı.
Koldorbos Yıldırım Beyazıt Camii cemaatinden olan İsmet Onur, bir süredir rahatsız olup tedavi görüyordu. Tedavi gördüğü hastanede Corona virisüden öldüğü tespit edilen İstem Onur’un cenazesi Türkiye’ye gönderilecek..
Corona virüs salgını nedeni ile tedbirlerin alındığı şu günlerde, İsmet Onur’un cenazesinin memleketine götürülüp, götürülmeyeceği konusunda henüz net bir bilgi yok..Ancak Diyanet Cenaze Fonu yetkilileri, cenazenin  kaldırılması için hazırlıklarını sürdürüyor.
Allah gani, gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun!

ZAFER SARIKAYA AÇIKLADI

Öte yandan İsmet Onur’un ölümü ile ilgili olarak UİD Belçika Başkanı Basir Hamarat, İsmet Onur’un ölümü ile ilgili olarak AK Parti İstanbul milletvekili Zafer Sarıkaya ile sürekli görüşme halindeyiz. Alınan kararlar ortada..Ancak artık Belçika yetkili makamları,hastane sağlık kurulu izin verdiği takdirde Türk vatandaşlarının cenazesi Belçika’Da kalmayacak. Bu bağlamda İsmet Onur’un cenazesini en erken Pazartesi günü Türkiye’ye göndereceğiz”diyerek merhuma Allah’tan rahmet,yakınlarına da başsağlığı diledi.

Haber kaynak:https://www.belcikabelhaber.be/2020/03/21/agrili-ismet-onuru-kaybettik/
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri