BOŞ KALAN RAFLARI KİTAPLARLA DOLDURUYORUZ...

TÜGVA İZMİR TEŞKİLATINDAN ANLAMLI PROJE ”BOŞ KALAN RAFLARI KİTAPLARLA DOLDURUYORUZ”

BOŞ KALAN RAFLARI KİTAPLARLA DOLDURUYORUZ...
Türkiye
G.Tarihi: 11.02.2021 21:10
1942 Okunma
0
TÜGVA İZMİR TEŞKİLATINDAN ANLAMLI PROJE ”BOŞ KALAN RAFLARI KİTAPLARLA DOLDURUYORUZ”

TÜGVA İzmir Kadın ve Aile Koordinatörlüğü tarafından  “Boş kalan rafları kitapla dolduruyoruz” sloganıyla kitap bağış kampanyası başlatıldı.


Eğitim alanında birçok projesiyle gündeme gelen Türkiye Gençlik Vakfı’ndan (TÜGVA) dikkat çekici bir proje daha geldi. TÜGVA İzmir Kadın ve Aile Koordinatörlüğünün, kütüphanesi olmayan okullara kütüphane kurma amacıyla başlattığı projeye kitap bağışları devam ediyor. “Boş kalan rafları kitapla dolduruyoruz” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında, 100 Temel Eser, Türk ve Dünya Klasiklerinin yanı sıra milli bilinci geliştirecek kitapların bağışlanması talep ediliyor. Projeyi koordine eden TÜGVA İzmir Kadın ve Aile Koordinatörü Av. Gizem Elif Büyükyıldırım, “Bizler, ilk emri “Oku!” olan bir dinin inananları olarak okumalı ve okutmalıyız” ifadelerini kullandı.

GENÇLERE UMUT OLMAK!

Vakıf faaliyetleri çerçevesinde okullara gidip öğrencilerle ilgilenirken, okul yöneticileri ve İl-İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle yaptıkları görüşmelerde hala kütüphanesi olmayan okulların bulunduğunu fark ettiklerini dile getiren Büyükyıldırım, “Ne yapabiliriz düşüncesi bu kampanya ile somutlaşmış oldu. Kampanya ile amacımız İzmir genelinde kütüphanesi olmayan okulların bu ihtiyacını tamamlamak, gençlerimize umut olmak, onlar için okullarında bir kütüphane kurmaktır. Öncelikle Aliağa ilçemizi pilot ilçe tayin etmiş bulunmaktayız. Resmi kurum yetkililerini kampanyamız hakkında bilgilendirip gerekli istişareleri yaparak kampanyayı başlattık. Kütüphaneye ihtiyacı olan okulların tespiti hususunda yine resmi kurumların yönlendirmelerine göre hareket etmekteyiz” diye konuştu.

Projeye bağış yapmak isteyenler, 05076331747 telefon numarasına ulaşabilir. Siteler Mah. 430 Sk. B/3-5, No:18/15 Belediye Misafirhanesi, Aliağa/İzmir adresine kitaplarınızı bağışlayabilir ayrıca #1Kitap1Gençlik etiketiyle sosyal medyada paylaşabilir.

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri