DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜNDEN ASKER SELAMI

DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜNDEN ASKER SELAMI

DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜNDEN ASKER SELAMI
Türkiye
G.Tarihi: 02.11.2019 00:23
1469 Okunma
0
Çin’in Shanghai kentinde düzenlenen Wushu dünya Şampiyonası’nda 3. olan Hayriye Türksoy, madalyasını aldıktan sonra Mehmetçiğe selam yolladı.
 
HAYRİYE TÜRKSOY WUSHU DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ

Çin’in Şanghay Şehrinde yapılan Büyük Erkek ve Bayanlar 15. Wushu Sanda Şampiyonasında Ülkemizi temsil eden Kayserili Sporcumuz Hayriye Türksoy büyük bir başarıya imza atarak Dünya Üçüncüsü oldu.

Büyük Erkek ve Bayanlar 15. Wushu Sanda Şampiyonası 19 – 23 Ekim 2019 tarihleri arasında Çin’in Şanghay Şehrinde yapıldı.

Şampiyonada Ülkemizi temsil eden Kayserili Sporcumuz Hayriye Türksoy 48 kg’da büyük bir başarıya imza atarak Dünya üçüncüsü oldu.

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici; Dünya üçüncüsü olarak Bronz madalyayı ülkemize kazandıran Kayserili sporcumuz Hayriye Türksoy’u ve antrenörünü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yarı finalde Mısırlı rakibine puan farkı ile elenen Türksoy, müsabakanın ardından Barış Pınarı Harekatındaki askerlerimize selam göndermeyi de ihmal etmedi.

Sporcumuzu Tebrik Ederiz..Haber kaynak:http://kayseri.gsb.gov.tr/






 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri