GİRESUN MİLLETVEKİLİ NURETTİN CANİKLİ MKYK’DA

GİRESUN MİLLETVEKİLİ NURETTİN CANİKLİ MKYK’DA

GİRESUN MİLLETVEKİLİ NURETTİN CANİKLİ MKYK’DA
Türkiye
G.Tarihi: 25.05.2016 20:47
3147 Okunma
0
GİRESUN MİLLETVEKİLİ NURETTİN NURETTİN CANİKLİ MKYK’DA

AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, 50 kişiden oluşan Merkez Karar Yönetim Kurulu’nda yer aldı.

AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra 3. genel başkanını seçmek için 2. Olağanüstü Kongreyi topladı. Parti yönetimi ve genel başkanlık seçimi aynı anda yapıldı.
AK Parti Genel Başkanlığına, bin 405 delegenin oyuyla, İzmir Milletvekili ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım seçildi.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, AK Parti’nin ‘A’ takımı olarak tabir edilen Merkez Karar Yönetim Kurulu’ndaki yerini korudu. Canikli 50 kişilik MKYK da yer aldı. Canikli, “AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olsun. Kutlu Yürüyüşe Devam” dedi.
AK Parti Giresun delegeleri genel kurula tam kadro katıldı. İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, İlçe ve Belediye Başkanları da Canikli’yi tebrik ettiler.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri