GİRESUN'DA GENÇLER YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

AK GENÇLER YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığının 81 ilde organize ettiği "Yurt Dışından Gelen Misafir Öğrenciler ile Buluşuyoruz" etkinliğinde AK Parti Giresun İl Gençlik Kolları Giresun

GİRESUN'DA GENÇLER YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Türkiye
G.Tarihi: 22.05.2016 03:00
2137 Okunma
0
AK GENÇLER YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığının 81 ilde organize ettiği "Yurt Dışından Gelen Misafir Öğrenciler ile Buluşuyoruz" etkinliğinde AK Parti Giresun İl Gençlik Kolları Giresun Üniversitesi’nde okuyan yabancı uyruklu öğrencilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Toplantıya AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Dış İlişkiler Komisyon Üyesi Emine Duman, AK Parti Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Habil Büyüktaş, İl Dış İlişkiler Başkanı Cüneyt Erdem, İl Üniversiteler Başkanı Kadir Öztürk, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda yabancı uyruklu öğrenci katıldı. İl Gençlik Kolları Başkanı Habil Büyüktaş yaptığı konuşmada, “Türkiye eğitim konusunda cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Üniversite sayısı ve eğitim kalitelerinin artmasıyla birlikte üniversitelerimiz uluslararası alanda her geçen gün daha bilinir hale geliyor. Dünyanın uzak coğrafyalarından Türkiye’ye gelen yabancı öğrencilerin sayısında son yıllarda önemli oranda artış yaşandı. Türkiye’nin her milletten ve her kültürden insana kucak açabiliyor olmasının, yabancıların Türkiye’yi tercihinde önemli bir nokta” dedi. Büyüktaş, Türkiye’deki üniversitelerin hızlı bir yenilenme ve gelişme dönemine girdiğini vurguladı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri