Hakkari'de Kapan-3 Kavaklı Operasyonu başladı

Hakkari'de Kapan-3 Kavaklı Operasyonu başladı

Hakkari'de Kapan-3 Kavaklı Operasyonu başladı
Türkiye
G.Tarihi: 13.01.2020 10:51
1727 Okunma
0


Hakkari'de Kapan-3 Kavaklı Operasyonu başladı


Hakkari'de Kapan-3 Kavaklı Operasyonu başlatıldı. 825 personel ve 55 timin katıldığı operasyonda 4 sığınak ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığı, kalan teröristleri etkisiz hale getirmek, barınma alanları arası geçişlerini engelleyerek takviye edilmelerini önlemek maksadıyla Hakkari'de Kapan-3 Kavaklı Operasyonu başlatıldığını açıkladı. 

Zorlu arazi ve hava şartlarında kahramanca sürdürülen operasyonda, 825 jandarma, polis ve güvenlik korucusu ile 55 operasyonel tim görev alıyor.

Operasyon kapsamında terör örgütü üyelerinin geçici barınma alanı olarak kullanıldığı değerlendirilen 4 sığınak içerisinde ele geçirildi. 

Sığınakta bulunan, 1 adet kalaşnikof, 17 adet patlamaya hazır el yapımı patlayıcı düzeneği, 3 adet el bombası, 2 adet jeneratör, çok sayıda mühimmat, gıda ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemelerin bir kısmına el konuldu. Geri kalanı ise imha edildi. 

Kaynak: TRT Haber

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri