Honor 30s geliyor; işte tasarım ve sızdırılan ilk detaylar!

Honor 30s geliyor; işte tasarım ve sızdırılan ilk detaylar!,Honor modelleri için güncelleme tarihi açıklandıHonor modelleri için güncelleme tarihi açıklandı

Honor 30s geliyor; işte tasarım ve sızdırılan ilk detaylar!
Türkiye
G.Tarihi: 15.03.2020 06:51
1590 Okunma
0
Birçok akıllı telefon daha piyasaya sürülmeden fotoğrafları veya kritik özellikleri ile birlikte sızdırılabiliyor. Uygun fiyatlı telefonlarıyla bir adım öne çıkan Honor, bu noktada kullanıcıları kendisine çekiyor. Şirketin piyasaya sürmeyi düşündüğü  Honor 30S için ise yeni bir görüntü ortaya çıktı. Bunun yanında Honor 30S özellikleri ile ilgili bazı detaylar da ortaya çıktı.

Honor modelleri için güncelleme tarihi açıklandıHonor modelleri için güncelleme tarihi açıklandı

Honor'un akıllı telefonlarını Android 10 işletim sistemini temel alan Magic UI 3.0 arayüzü ile buluşturacağı uzun süredir biliniyor. Honor Magic UI 3.0 güncelleme tarihi açıklandı

Honor 30S özellikleri nasıl olacak?
Honor çıktığı ilk günden beri önemli bir kullanıcı kitlesini kendine çekmiş durumda. Uygun fiyatlı telefonlarıyla piyasada yer edinen telefon markası, ailesine yeni bir üye katmaya hazırlanıyor. Honor 30S için merak edilen bazı detayları sızdıran GSMArena, telefonun klasik bir tasarım ile geleceğini söylerken, kamera kurulumuyla da dikkat çekeceğini belirtiyor.

Bildiğiniz gibi geçen eylül ayında karşımıza çıkan Honor 20S modeli kullanıcılar tarafından olumlu karşılanmıştı. Honor 30S olarak piyasaya sürülecek model için resmi bir açıklama yapılmasa da ortaya bazı detaylar çıktı.

Honor 30S için ortaya çıkan yeni sızıntı
Yuvarlanan kenarlı tasarımıyla dikkat çekeceği düşünülen telefonun asıl espirisinin kamera tarafında olacağı söyleniyor. Donanım tarafında ise bu cihazın Kirin 820‘den güç alacağı düşünülüyor. Hatırlanacağı üzere Kirin 820, Huawei’nin orta segmentteki 5G yonga seti olarak piyasaya sürülmüştü.

Arka kamera kurulumunda ise bizi dörtlü bir kamera dizilimi karşılayabilir. Parmak izi okuyucusunun ise yan tarafta konumlandırıldığı söyleniyor.

5G destekli bir işlemciye sahip olması nedeniyle 5G teknolojisinin de yer alacağı söylenen telefonun 40W hızlı şarj desteğine sahip olacağı aktarılıyor.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri