ISPARTA'DA EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ 3 ŞEHİT

ISPARTA'DA EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ 3 ŞEHİT

ISPARTA'DA EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ 3 ŞEHİT
Türkiye
G.Tarihi: 25.01.2018 11:25
3053 Okunma
0

Isparta Yalvaç'ta Casa tipi askeri eğitim uçağı düştü.
Uçaktaki 3 asker şehit oldu. Isparta Valisi Şehmus Günaydın, "2'si pilot biri teknisyen 3 asker şehit oldu. Uçak 14.30'da düştü, ekipler bölgeye sevk edildi. Sapa bir yer olduğu için ulaşım zor" açıklamasında bulundu.

Şehitlerin naaşlarının Yalvaç Devlet Hastanesi'ne götürüldüğünü kaydeden Vali Günaydın, "Otopsi işlemleri yapılıyor. Ondan sonra da Eskişehir'e götürülecek. Arama faaliyetleri kısa sürede tamamlandı. Zaten Hava Kuvvetleri'ne ait bir helikopter çok kısa süre sonra olay yerine intikal etmişti. Kısa süre içerisinde savcı arkadaşlarımız, diğer görevlilerimiz ulaşarak naaşlarımızı aldık. Şu anda otopsi işlemleri bitmek üzere" diye konuştu.

KARA KUTU ARANIYOR

Olayın oluş saatiyle ilgili net bir bilgi veremeyeceğini kaydeden Vali Günaydın, uçağın kara kutusuna ulaşılıp ulaşılmadığı ve uçağın düşüş nedeninin ise yapılacak çalışmanın ardından açıklanabileceğini vurguladı.

Kaza sırasında bölgede yoğun sis olduğu söylentileriyle ilgili de Vali Günaydın, "Bu teknik bir çalışma. Teknik ekibin çalışmasının ardından açıklama yapılır" dedi.

Düşen askeri uçağa ait ilk görüntüler ortaya çıktı.

Kazada şehit olan askerlerden Binbaşı Ümit Karamustafa'nın Ordu-Fatsa, Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı'nın da Ordu-İkizce nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri