Önce geleceğini garantiledi şimdi üniversiteye devam

Önce geleceğini garantiledi şimdi üniversiteye devam

Önce geleceğini garantiledi şimdi üniversiteye devam
Türkiye
1222 Okunma
0
BMW Bonn’daki en başarılı satış temsilcisi: KEMAL KARA
KÖLN(TR Haber) Tüm ümidim GENÇLİK dedim ve Avrupa’da öne çıkan, başarılı ve gelecek vaat eden Türk gençlerini tanıtmaya, onları gelecek yıllar için motive etmeye devam ediyorum.
Ayırım yapmadan tüm gençliği kendi evladım, yeğenlerim ve  akrabalarım olarak görüyorum ve görmeye de devam edeceğim. Hep başkalarını yazdım. Bugün bir istisna yapıp birinci derecede yakınım olan gençlerden birisini  yani özbeöz  bir  KARAOSMANOĞLU’nu sizlere tanıtmak istiyorum.
O benim DAYIM. Yani dayımın ismini yaşatan küçük dayım KEMAL KARA...
ÖNCE EĞİTİM
Kemal Kara; 22 Temmuz Köln doğumlu. İlkokuldan sonra Gymnasium dediğimiz Johann-Gottfried-Herder  Lisesini  bitirdi. Kısa bir üniversite macerası oldu ve ünlü BMW firmasının Düsseldorf şubesinde satış elamanı olarak meslek eğitimi yaptı. Mesleğini başarıyla tamamladıktan sonra BMW’nin Bonn şubesinde yine müşteri temsilcisi olarak işe alındı.
SIRADA ÜNİVERSİTE VAR
Önce mesleğini sonra işini garantiye alan Kemal Kara yarım kalan üniversite eğitimini tamamlamak için kollarını sıvadı. Artık hiç bir gelecek ve maddi sıkıntı çekmeden yüksek eğitimini tamamlayabilirdi. O da öyle yaptı. Gündüzleri çalışıyor ve akşamları Köln FOM Hochschule’de ekonomi okuyor. Üniversiteyi bitirdikten sonra BMW’de daha yüksek bir konum da çalışmayı hedeflemiş kendisine. Başaracağından zerre kuşkum yok.
YÜKSEK DERECEDE HENTBOL OYNADI
Ayakları yere sağlam basan ve ileriyi gören çok farklı, farklı olduğu kadar çok ta mütevazi  bir delikanlı olan Kemal Kara. Diğer Türk gençleri  gibi futbola değil HENTBOL’a ilgi duydu. Çocukluğundan itibaren Köln’de hentbol oynadı. Hem de yüksek kümeler de ve profesyonelliğin kapısından döndü. Ha bu arada Türk Hentbol Milli takımının aday kadrosuna da davet edildi. İş ve meslek eğitiminden dolayı hentbola veda eden Kemal Kara kısa bir ara hentbol antrenörlüğü de yaptı.
BEŞERİ LİŞKİLERİ MÜKEMMEL
Kemal aynı adı taşıdığı rahmetli dedesi gibi çok sevecen ve atak bir genç. İnsani ilişkileri yüksek derece de. Her soruya rahatlıkla cevap verebilecek zengin bir bilgi dağarcığına sahip. Uyum sorunu kesinlikle yok ve girdiği her ortama rahatlıkla uyum sağlıyor.
TÜRKİYE’NİN BÖYLE GENÇLERE İHTİYACI VAR
Ayırım yapmış gibi olmak istemiyorum ama bana göre Avrupa’daki Türk gençliği yurtiçindekilere göre daha donanımlı ve daha başarılı. İşte bu yüzden devlet büyüklerimiz Avrupa’daki Türk gençliğini dikkatle izlemeli ve başarılı olanlara hemen kapıları ardına kadar açmalıdırlar. Avrupa’daki eğitimli Türk gençleri en az üç veya dört lisan biliyorlar.  Avrupa disipliniyle yetişmişler. Onlar Türkiye için adeta bir PİYANGO. Ancak Türkiye’dekiler hala bu gerçeği göremiyorlar veya görmek istemiyorlar. Buradaki gençlik hala ÜVEY EVLAT muamelesi görüyor. Eğer  büyüklerimiz bu gerçeği görüp Avrupa Türk gençliğine gereken eşit imkanları sunarlarsa kazanan TÜRKİYE olacak!.. İşte KEMAL  KARA’da bu gençlerden birisi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri