OSMANLI PARTİSİNDEN KARA CUMA KAMPANYASINA TEPKİ

Osmanlıdan Kara Cuma Kampanyasına Tepki

OSMANLI PARTİSİNDEN KARA CUMA KAMPANYASINA TEPKİ
Türkiye
1474 Okunma
0
OSMANLI PARTİSİNDEN KARA CUMA KAMPANYASINA TEPKİ
Osmanlı Partisi Genel Başkanı İbrahim Ünye , alışveriş çılgınlığı olarak bilinen Kara Cuma (Black Friday) için yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Basın açıklamasında Ünye şunları söyledi. 
"Peygamber efendimiz Hadisi şerifinde şöyle buyurmuş Cuma, müminlerin bayramıdır. Bugün yapılan ibadetlere en az, iki kat sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da, iki kat yazılır. Bu hadisten yola çıkarak siyonistlerin başlatmış olduğu bu hain kampanya ya iştirak eden iki kat fazla günah kazanır. ABD destekli bu kampanyaların bilinçli ülkemizde yapılmasına Osmanlı Partisi teşkilatları olarak izin vermeyeceğiz. 
MÜSLÜMANLARIN TATİLİ CUMA GÜNÜ OLMALI 
''Buradan iktidar partisine sesleniyorum Müslümanların bayramı olan Cuma gününü resmi tatil yapalım. Perşembe Cuma bizim tatilimiz olsun Cumartesi Yahudilerin Pazar Hristiyanların günü biz Müslümanların bayramı tatili Cuma'dır.  Allahü teala Cuma suresi 9. ayette şöyle buyurmuştur Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır. Bu ayeti kerimeye göre hareket edip Allah'ın emrettiği gibi  Osmanlı Partisi İktidarında Türkiye'de resmi tatil Perşembe Cuma olacaktır. Müslüman Türk milletinin arzusu budur.'' Dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri