Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tuzak kuruyorlar!..

Sık sık vurguluyor, gündeme getiriyoruz: Başkan Erdoğan’ın etrafında ona tuzak kuran, AK Parti’nin önüne takoz olan bir ekip var!..

Bu uzman ve dost görülen tuzakçı ekip; Başkan Erdoğan’ı kötüleyerek değil, aksine aşırı alkışlayarak ona tuzak kuruyor!..

“Siz bir dünya liderisiniz, biz sizlerin hayaline dahi ulaşamıyoruz, biz sizlere ayak uyduramıyoruz, sizin performansınıza yetişemiyoruz, Allah sizi başımızdan eksik etmesin, bizim ömrümüzden alsın sizin ömrünüze katsın” diyerek; çaktırmadan, alkışlar altında ona (bir beşerin takatinin üzerinde) aşırı çalışma programları yükleyerek onu bu yükün altında (yorarak) ezmeye çalışıyorlar!..

Görülen o ki, Sayın Erdoğan’ı yurt içi ve yurt dışında toplantıdan toplantıya, programdan programla, ziyaretten ziyarete koşturuyorlar!..

Hiçbir bakan, hiçbir milletvekili onun bilgisi olmadan, onun görüşü alınmadan fikir beyan edemiyor, kendi sorumlulukları altında da olsa açıklama yapamıyor!.. Arada sırada zarureten açıklama yapmak zorunda olanlar olursa anında birileri tarafından hemen fırça attırılıyor!

***
Bu terazi bu sıkleti çekmez!
Bu durum hiç hayra alamet değil.
Bu böyle devam edemez. 
Böyle devam ederse hem Tayyip Beye, hem AK Parti’ye, hem ülkeye, hem millete yazık olacaktır!
Bu tuzak acilen bozulmalıdır.

***
Bu durumu Sayın Başkanın etrafındaki onca iyi niyetli (tuzak ekibinden olmayan) tecrübeli siyasetçi, psikolog danışmanları görmezler mi? Ya da nasıl görmezler?

***
Evet, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mutlaka bir müddet istirahat etmesine imkân tanınmalı… 
Bir müddet ekranlardan, toplantılardan uzak tutulmalı...
Atadığı bakanlarının, bürokratlarının, belediye başkanlarının, milletvekillerinin çalışmalarını uzaktan bizzat takip etme imkânı verilmeli…

***
Başkan Erdoğan’ın yardıma ihtiyacı var. Samimi dostları onu yalnız bırakılmamalı. Etrafındaki tuzak ekibi, samimi dostlarını onun yanına yaklaştırmak istemeler de bu çember kırılmalıdır.

***
Ey sevgili samimi ve kadim dostlar!
Görülen o ki hala tehlikenin farkında değilsiniz!
Bağdat harap olmadan, iş işten geçmeden lütfen duruma müdahale ediniz!

Vesselam…
Ahmed Çıtlakoğlu 
16 Aralık 2018 / 09 Rebiul’ahir 1440
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri