Gül ve Davutoğlu’na FETÖ’cülerin biçtiği rol biliniyor

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, “15 Temmuz’da asker kılığındaki FETÖ’cü teröristlerin başaramadığını şimdi siyasi ayak üzerinden başarmaya çalışıyorlar" iddiasında bulundu. Metiner, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yönelik olarak, "Gül’e ve Davutoğlu’na FETÖ’cülerin biçtiği rol biliniyor" dedi.
Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçiminin iptaline dair yaptığı açıklamaları Akit'e değerlendirdi. 
Metiner, “15 Temmuz’da asker kılığındaki FETÖ’cü teröristlerin başaramadığını şimdi siyasi ayak üzerinden başarmaya çalışıyorlar. Gül’e ve Davutoğlu’na FETÖ’cülerin biçtiği rol biliniyor” dedi.
Metiner'in açıklamalarının bir bölümü şöyle:
Türkiye’ye karşı, ‘AK Parti ve Erdoğansız bir Türkiye’ operasyonu çekiliyor.
Bu operasyonda Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu’nun kilit isim olarak rol alması oldukça dikkat çekicidir. İhanetin nereden geldiğini görmemiz açısından oldukça manidar söylemlerdir bunlar.
Dışarıda ve içeride ne kadar Erdoğan düşmanı eski Türkiye bileşenleri varsa onlarla aynı safta hizalandıklarını görüyoruz. Türkiye düşmanlarıyla aynı safta hizalanmaları onlara utanç olarak yeter.
FETÖ’nün AK Parti içindeki siyasi ayaklarını arayanlar bu ihanetçilere ve onlarla beraber hareket edenlere baksınlar. Ben sözünü dolambaçlı söyleyenlerden değilim. İşte açık açık söylüyorum: Gül ve Davutoğlu’nun yaptığı ihanetin ötesinde bir başka iltisakın ürünüdür.
Venezuela'da yapılmak istenen şey Türkiye’de de yapılmak istenmektedir.” diyen Metiner, “Erdoğan’sız bir Türkiye isteyenlerle birlikte hareket edenler, geçmişte içimizdeki unvanları ne olursa olsun FETÖ’nün de iplerini elinde tutan güç odaklarının siyasi ayaklarıdırlar. Yılanı koynumuzda beslemişiz meğer. Hala içimizde yılanların olduğunu görmezsek daha çok ısırılırız.


Kaynak:https://t24.com.tr/haber/akp-li-metiner-gul-ve-davutoglu-na-feto-culerin-bictigi-rol-biliniyor,820379
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri