ESNAFA HALK BANKASI MÜJDESİ

ESNAFA HALK BANKASI MÜJDESİ

ESNAFA HALK BANKASI MÜJDESİ
eynesil
G.Tarihi: 22.07.2021 07:59
1480 Okunma
0
ESNAFA HALK BANKASI MÜJDESİ 

Eynesil’de 20 yıl önce kapanan Halk Bankası Şubesi ilçede yeniden hizmete girecek.

Eynesil ilçesinde 2002 yılında yaşanan ekonomik kriz nedeniyle kapanan Halk Bankası Şubesi yaklaşık 20 yıl aradan sonra tekrar vatandaşa hizmet verecek.  Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Ak Parti Eynesil İlçe Başkanı Hüseyin Mürtezaoğlu, "Göreve geldikten buyana ilçedeki eksikliklerimizi tespit ederek çözümler üretmek için çaba sarf etmekteyiz. Bir kaç ay önce Ankara’da çeşitli konuların yanı sıra İlçemize Halk Bankasının yeniden şube açılması yönünde de girişimlerimiz olmuştu. Bu talebimiz olumlu yönde sonuçlandı. İlçemizdeki özellikle esnaflarımız ve banka müşterileri bu hizmeti komşu ilçelerden almaktaydı.  İlçemize, esnafımıza sorumluluklarımızı yerine getirmenin sevincini yaşıyoruz.
Halk Bankası Genel Müdürlüğünce İlçemize Halk Bankası açılmasının onaylanmasının ardından çalışmalar devam etmektedir. Kısa bir süre sonra ilçemiz Halk Bankası şubesine yeniden kavuşacaktır. 
Emeği geçen Ak Parti Giresun Milletvekillerimiz Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ve Kadir Aydın’a ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri