ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Programı İlçemizde Gerçekleştirildi

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ
Eynesilhaberleri
G.Tarihi: 29.05.2023 18:36
672 Okunma
0
ÇANAKKALE GEÇİLMEZ 
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma gününün 108. Yıl dönümü Eynesil’de de kutlandı.

Hacı Mustafa Eren Hafız İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları kutlama programı aynı okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasında ilçe birincisi olan Olcay Yılmaz tarafından İstiklal Marşı’nın tamamı okundu. 
Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda, 15 Temmuzda ve 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler için okul öğrencilerinden Mehmet Akif Kavgacı’nın Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda, günün anlam ve önemi 7.Sınıf öğrencileri Ensar Kaya ve Halil İbrahim Köse tarafından yapıldı. 
Program, okulun öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Çanakkale şehitleri oratoryosu, Şehit tahtında rabbe gülümser isimli ezgi dinletisini, Son ders adlı tiyatro gösterisinin ardından çeşlitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi. 
Ödüllerin verilmesi esnasında kısa bir konuşma Eynesil Kaymakam vekili Muhammet Çiftçi, okulunun fiziki durumu ve yapılan programdan dolayı memnuniyetini dile getirerek okulun idari kadrosu, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.  
Görsel Sanatlar Öğretmeni Nilgün Öztürk ve Müdür yardımcısı Gökhan Öztürk nezaretinde öğrenciler tarafından yapılan maket evler ile Geleneksel Türk İslam Sanatları - Hat ve Tezhip sergisi ise ziyaretçiler tarafından tam not aldı. 
Programa, Eynesil Kaymakam vekili Muhammet Çiftçi, Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, Yüksek Okul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Engin Kaban, İlçe Jan. Kom. J.Astsb. Kd.Bçvş Yusuf Başaran, Emniyet Müdür vekili Yavuz Çelik, Ören Belediye Başkanı Mustafa Eren, gaziler, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Mürtezaoğlu, CHP ilçe Başkanı Erhan Cebeci, MHP İlçe Başkanı Suphi İncekara, İYİ Parti İlçe Başkanı Orhan Musaoğlu, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, İlçe Milli eğitim Müdürü İsmail Hakkı Güven, Eynesil Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Bayram, diğer kurum müdürleri, ilçe protokolü, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri