“Eynesil Belediyespor’a tüm Giresun destek vermeli”

“Eynesil Belediyespor’a tüm Giresun destek vermeli” ASKF Başkanı Sinan Işık, “BAL Liginde yakalanan şansı kullanabilirsek gelecek için Giresun Futbolu çok büyük avantaj yakalayacaktır” dedi

“Eynesil Belediyespor’a tüm Giresun destek vermeli”
Eynesilhaberleri
G.Tarihi: 05.05.2022 22:48
1157 Okunma
0
“Eynesil Belediyespor’a tüm Giresun destek vermeli”

Giresun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Işık, “ Eynesil Belediyespor’a tüm Giresun destek vermeli” dedi.

Işık; “Sezonun son 2 haftasına girilirken Eynesil Belediyespor’un alacağı iki galibiyet bizi play-off maçlarına taşıyacaktır. Play-off grubunda da toplam 2 maç var. Mutlu sonu biz yakalamalıyız” diye konuştu.

Giresun Spor Camiasının gözü Eynesil Belediyespor’un gidişatına çevrildi. Kritik maçları kazanarak grubun liderliğini eline geçiren temsilcimiz bir deplasman maçı ve bir iç saha maçı oynayarak bu etabı tamamlayacak.

Yazılı bir açıklama yapan Başkan Işık, “Tam anlamıyla birlik ve beraberliği gerçekleştirme zamanı gelmiştir. Bugüne kadar takımlarımız kendi kaderlerini kendileri çizmiştir. Özellikle Eynesil Belediyespor takımımızı 3. Türkiye Ligine taşımak için bütün olma zamanı gelmiştir. Giresun Futbolu adına çok özel günler yaşıyoruz. Uzun yıllardır 3.ligin kapısına bu kadar gelememiştik. Yakaladığımız bu şansı kullanmak zorundayız. Eynesil Belediyespor kendi liginde oynayacağı iki maçı kazanarak kendisini Play-off grubuna atabilecektir, ardından iki maç da burada oynayacak. Toplam 4 maç sonunda 3.Ligin kapısından girmiş olacağız. Hep beraber bu takıma destek verelim ve takımımızın arkasında duralım. Amatör Futbolumuzun bu güzel günlerde olması bizim için çok değerlidir” ifadelerini kullandı. Yeşil Giresun Gazetesi
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri