AYDINLAR FINDIK FABRİKASI AÇILDI

AYDINLAR FINDIK FABRİKASI AÇILDI

AYDINLAR FINDIK FABRİKASI AÇILDI
Giresun
G.Tarihi: 16.09.2021 23:42
1058 Okunma
0
AYDINLAR FINDIK FABRİKASI AÇILDI

Bulancak'ta daha önce fabrika işleten ve uzun yıllardan bu yana esnaflık yapan Harun Aydın, Bulancak 2. Organize Sanayi Bölgesinde Aydınlar Fındık Fabrikasını yeni yerinde açtı.

2020 yılının Temmuz ayında fabrikanın temelini attıklarını ifade eden Harun Aydın yeni sezonda fabrikayı açarak fındık alım, satım ve işleme işlemlerine başladıklarını söyledi. Piyasa koşullarına göre üreticinin fındığını en iyi fiyata aldıklarını kaydeden Aydın, "Türkiye'de 2019 yılının Mart ayından bu yana etkisini sürdüren koronavirüs pandemisinde zorlu şartlara rağmen ilçemize ve ilimize yatırım yapmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Şuanda fabrikamızda fındık işleme işlemlerimiz başlamıştır. Üreticilerimizin ürününü piyasa koşullarına göre en iyi fiyata aldığımız fabrikamızda şuanda 50 kişiyi istihdam ediyoruz. Bölgemize sağladığımız istihdamı ilerleyen günlerde daha da artırmak istiyoruz" dedi.

Bölgemizde fındık sektöründe uzun yıllardan bu yana hizmet veren ve 9 yıl Giresun Ticaret Borsasının çeşitli kademelerinde görev yapan ve son olarak Meclis Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten Harun Aydın, 2. OSB'de faaliyete geçirdiği Aydınlar Fındık Fabrikası ile yeniden bölgeye katkı sağlamaya başladı.

Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanlığı döneminde 150 Milyon liraya Lisanslı Deponun açılışını da gerçekleştirerek fındık üreticilerine önemli bir hizmet sağlayan Harun Aydın'a yeni fabrikasının hayırlı olmasını diliyoruz. YILDIZHABER

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri