Batlama dolmuş durağı taşınacak

Batlama dolmuş durağı taşınacak

Batlama dolmuş durağı taşınacak
Giresun
G.Tarihi: 16.01.2022 19:14
812 Okunma
0
Batlama dolmuş durağı taşınacak

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Batlama dolmuş durağımız artık şehir içinde kaldı. Ancak, taşımak için yer sıkıntımız var. Yer olsa anında taşımak ve her şeyiyle günün şartlarına uygun modern bir durak projesini hayata geçirmek isterim. Uzun vadede Endüstri Meslek Lisesi projesi veya Kent Hastanesi yanındaki kentsel dönüşüm projesi kapsamında bu sorunu çözebiliriz” dedi.


Sürekli halkla iç içe olan ve şehir esnafını ziyaret ederek taleplerini, sorunlarını dinleyen Başkan Şenlikoğlu, Hacisiyam Mahallesi’nde bulunan Batlama Dolmuş Durağı esnafını ziyaret etti.

Dolmuş durağı yanındaki kahvehanede dolmuşçu esnafı ve diğer esnaflarla bir araya gelen Başkan Şenlikoğlu, pandemi sürecine rağmen hizmet yapmayı sürdürdüklerini belirterek, “Göreve geldiğimizden bugüne güzel hizmetler yaptığımızı, halkımızın bizi takdir ettiğini gözlemliyoruz. Fırsat buldukça da sizin gibi esnaflarımızı ziyaret ederek talep ve önerilerinizi yerinden alıyoruz. Bu mahallemizde yıllarca sıkıntı olan su baskını sorununu büyük ölçüde önledik. Şu anda ise elektrik hatlarını yer altına alma çalışması yürütülüyor. Bu çalışma tamamlandıktan sonra dolguların oturması biraz zaman alacak. Ardından ise asfalt ve parke çalışmalarını başlayarak tüm üstyapıyı yenileyeceğiz. Ayrıca Fatih Caddesi’ni Atatürk Lisesi’ne kadar olan noktaya kadar daha konforlu daha prestijli hale getireceğiz” diye konuştu.

Şenlikoğlu, dolmuş durağı esnafının talebini de dinleyip, “Bu durağımız artık şehir içinde kaldı. Ancak, taşımak için yer sıkıntımız var. Yer olsa anında taşımak ve her şeyiyle günün şartlarına uygun modern bir durak projesini hayata geçirmek isterim. Uzun vadede Endüstri Meslek Lisesi projesi veya Kent Hastanesi yanındaki kentsel dönüşüm projesi kapsamında bu sorunu çözebiliriz. Bu projelerimizin bir tanesine durak projemizi de katmak istiyoruz” dedi.

Dolmuşçu esnafının talebi üzerine mevcut durağa kadınlar için mescit, tabelalı peron ve taksi durağı esnafının kullanması amacıyla modern bir durak yapılması kararlaştırıldı. Başkan Aytekin Şenlikoğlu, bu 3 projeye en yakın zamanda başlanması için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri