MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN OKUL ZİYARETLERİ..

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN OKUL ZİYARETLERİ..

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN OKUL ZİYARETLERİ..
Giresun
G.Tarihi: 14.10.2021 22:35
1188 Okunma
0
Milli Eğitim Müdürü Tosunoğlu, Okulları Geziyor
İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu yeni eğitim öğretim yılında gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine Cumhuriyet Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Yeşilgiresun İlkokulu ile devam etti.
Milli Eğitim Müdürü Tosunoğlu, Okulları Geziyormask

 Tosunoğlu’nun  incelemelerinde okulların  yöneticileri ile öğretmenler de hazır bulundu. Tosunoğlu, ziyaretlerinde okul müdürlerinden, okulların fiziki mekânları ile eğitim ortamlarında yapılan düzenlemeler ve salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirler başta olmak üzere yürütülen faaliyetlere dair bilgiler aldı. Okulun fiziki mekânlarını gezen Müdür Tosunoğlu, okul kantinlerini de gezerek incelemelerde bulunurken, çalışanlara hatırlatmalarda bulundu. Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, öğrencilerin kaliteli bir eğitim öğretim almaları ve salgın nedeniyle eksikliği hissedilen konularda gerekli kazanımların sağlanması için daha özverili gayretli çalışması gerektiğini vurguladı YEŞİLGİRESUN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri