Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Yapımı İhaleye Çıkıyor

Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Yapımı İhaleye Çıkıyor

Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Yapımı İhaleye Çıkıyor
Giresun
G.Tarihi: 30.04.2021 09:03
777 Okunma
0
Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Yapımı İhaleye Çıkıyor

AK Parti Milletvekili Cemal Öztürk, Tıp Fakültesi Morfoloji binası yapım ihalesinin 21 Mayıs’ta gerçekleştirileceği müjdesini verdi

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrenci ve öğretim üyeleri için büyük önem taşıyan ve bugüne kadar bir türlü yapılamayan Morfoloji binasının yapım kararının çıktığı ve ihalesinin 21 Mayıs’ta yapılacağı açıklandı.

  AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, morfoloji binasının Aksu’da ki Eğitim Araştırma Hastanesi binasının yanına yapılacağını söyledi. Öztürk, Morfoloji binasının Tıp Fakültesi için büyük önem taşıdığını vurgulayarak “ Burası özellikle temel tıbbı bilimler için büyük önem taşıyor. Morfoloji binası Tıp Fakültesinin olmazsa olmazıdır” dedi.

 21 Mayıs’ta yapım ihalesine çıkarılacak olan Morfoloji binası ve çevre düzenlemesi TOKİ tarafından yapılacak, bina için yaklaşık 59 milyon lira harcanacak. TOKİ nin Morfoloji binasını 2 yıl içerisinde tamamlaması bekleniyor.

Cavit ÖZDEMİR YeşilGiresun Gazetesi
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri