TOLGA ERENER BAŞKANI ADAY ADAYI OLDU

TOLGA ERENER BAŞKANI ADAY ADAYI OLDU

TOLGA ERENER BAŞKANI ADAY ADAYI OLDU
Giresun
G.Tarihi: 22.05.2023 06:05
753 Okunma
0
TOLGA ERENER BAŞKANI ADAY ADAYI OLDU
Görele’de 2 dönem Belediye Başkanlığı görevini yürüten Belediye Başkanı Tolga Erener, AK Parti Giresun Milletvekili aday adayı oldu. 

AK Parti Giresun Milletvekili aday adayı olan Tolga Erener, AK Parti Görele İlçe Teşkilatıyla bir araya gelerek, başarılı çalışmalarını ilçe başkanlığı, belediye başkanlığı görevlerinin ardından Milletvekili olarak da sürdürmeyi planladığını söyledi.
Milletvekili aday adayı olma yönünde telkinler aldığını belirten Erener, “Burada önemli olan şahıs değil, önemli olan davadır, davamızdır” dedi.
Milletvekili olarak seçilse de seçilmese de dava peşinde, en önemlisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda yürümeye devam edeceğine vurgu yapan Erener, şunları kaydetti:
“2014 yılında AK Parti İlçe Başkanı iken teşkilatımızın görüşüyle Belediye Başkanı aday adayı oldum. Halkımızın desteğiyle birlikte büyüdüğüm, çocukluğumun geçtiği sevdamız Görele’ye, 2. Dönem Belediye Başkanı seçildim. Çokta güzel hizmetlere imza attık. Geldiğimiz süreçte Milletvekilliği konusunda çok yoğun telkinler aldım. Ankara’ya giderek, olumlu görüşmelerde bulunduk ve Milletvekilliği için aday adayı oldum. Önümüzde bizi bekleyen çok zorlu süreçlerin olduğunun farkındayım. Milletimizin desteğiyle birlikte bunların üstesinden geleceğimizin bilincindeyim. Biz Milletvekili olarak seçilsek de, seçilmezsek de partimizin peşinde, davamızın peşinde ve en önemlisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda yürümeye devam edeceğiz” Ahmet  CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri