VALİ ENVER ÜNLÜ, TURİZM DESTİNASYON ALANLARINDA…

VALİ ENVER ÜNLÜ, TURİZM DESTİNASYON ALANLARINDA…

VALİ ENVER ÜNLÜ, TURİZM DESTİNASYON ALANLARINDA…
Giresun
G.Tarihi: 13.06.2021 12:51
929 Okunma
0
Giresun Valisi Enver Ünlü, Dereli ilçesinde bulunan turizm destinasyon alanlarında incelemelerde bulundu. Kulakkaya, Göksu Travertenleri, Kuzalan Tabiat Parkı ve park içerisinde bulunan Mavi Göl ile Kümbet Yaylası’na giden vali, yetkililerden bilgi aldı.
Daha sonra değerlendirmelerde bulunan Ünlü, Giresun’un doğa turizmi bakımından Karadeniz bölgesinin en bakir alanları arasında bulunması nedeniyle, planlı bir çalışma ve bilinçli bir tanıtım ile bölge turizminin lokomotifi haline geleceğini söyledi.
Enver Ünlü, şunları söyledi: “Denizimizin maviliğinin, havamızın temizliğinin ve yaylalarımızın yeşilliğinin eşi benzeri yok. Kümbet ve Kulakkaya Yaylası gibi bu güzelliklerin kıymetini bilerek ilimize kazandıracağımız her yatırımla büyümeye, gelişmeye, ekonomiye can vermeye devam edeceğiz”.
Vali Ünlü’nün ziyaret ve incelemelerine; Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Selçuk Aslan, Dereli Kaymakamı Murat Atıcı, İl Jandarma Komutanı Muhammet Sevinç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Doğa Koruma ve Milli Parklar Giresun Şube Müdürü Ali Hıdır, GİRTAP Müdürü Erdem Kılavuz ve diğer yetkililer de katıldı
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri