ÇOCUKLARIMIZ EĞLENEREK, BİLİNÇLENDİRİLDİ

ÇOCUKLARIMIZ EĞLENEREK, BİLİNÇLENDİRİLDİ

ÇOCUKLARIMIZ EĞLENEREK, BİLİNÇLENDİRİLDİ
Görele
G.Tarihi: 31.08.2021 20:28
857 Okunma
0
ÇOCUKLARIMIZ EĞLENEREK, BİLİNÇLENDİRİLDİ
Görele Belediyesi tarafından çocuklarımıza yönelik ‘Profesör Cavid Koronaya Karşı’ isimli çocuk oyunu sergilendi.
Yazarlığını ve yönetmenliğini Murat Bulut’un yaptığı ‘Profesör Cavid Koronaya Karşı’ isimli çocuk oyunuyla çocuklarımıza tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında alınacak tedbirler eğlenceli olarak aktarıldı. 
Belediyemiz tarafından oynatılan ‘Profesör Cavid Koronaya Karşı’ isimli çocuk oyununda çocuklarımız patlamış mısırlarını yiyerek, koronavirüs salgınında nelerin yapılması gerektiğini eğlenceli olarak izleme imkanı buldu. 
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, böylesine önemli bir oyunu çocuklarımızla buluşturan Murat Bulut’a teşekkür ederek, “Bilindiği üzere ülkemiz başta olmak üzere tüm dünya bir salgının tehdidi altında. Bu salgına karşı hayatımızda çok sayıda değişiklik yaptığımızda bir gerçektir. Bu değişiklikleri çocuklarımıza açıklayabilmek her ebeveyn için hayli zor olmaktadır. Bizlerde belediye olarak koronavirüs salgınının ciddi sonuçlarını ve bu salgın için alınacak tedbirleri çocuklarımıza eğlenceli bir şekilde aktararak, ebeveynlerimizin üzerindeki bu yükü hafifletmiş olduk. Böylesine önemli bir oyunu yazarak, yöneten ve bu oyunun oynanmasında önceliği memleketine veren Murat Bulut’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri