OTOMOBİL FINDIK KURUTAN KİŞİLERE ÇARPTI...

OTOMOBİL FINDIK KURUTAN KİŞİLERE ÇARPTI...

OTOMOBİL FINDIK KURUTAN KİŞİLERE ÇARPTI...
Görele
G.Tarihi: 11.09.2021 06:59
3465 Okunma
0
OTOMOBİL FINDIK KURUTAN KİŞİLERE ÇARPTI...

Giresun un Görele ilçesinde bugün meydana gelen Trafik kazasında ilk gelen bilgilere göre 1 kişinin vefat ettiği ve yaralıların olduğu belirtildi.

Görele Hastanesi karşısında Sahil kenarında meydana gelen trafik kazasında, bir aracın fındık seçen vatandaşlarımıza çarpması sonucu 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 3 kişide yaralandı.

Hamzalı Köyü’nden pamişu Mehmet Cin ve Beyazıt Köyü’nden Metin Aslantürk Görele Sahil kenarında fındık seçerken 53 plakalı bir aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu iki hemserimize çarpması sonucu Mehmet Cin’in vefat ettiği Beyazıt Köylü hemserimizin ağır yaralı bir çocuğun bir kadının ise yaralandığı belirtildi.

Mehmet Cin’in Zonguldak Tepebaşında ikamet ettiği Fındık Sezonu için memleketi Görele'ye geldiği belirtildi. Merhum Mehmet Çin’in cenazesi Yarın 01 Eylül 2021 Çarşamba günü Hamzalı Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak merhum Mehmet Cin’e Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun…

Vefat eden kardeşimize Allah'dan rahmet yaralılara acil şifalar dileriz



Fotoğraflar:https://www.facebook.com/sondakikagiresun



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri