ÖZTÜRK,SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, AK Parti Çanakçı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda, geçmişten bugüne ilçe teşkilatında görev yapmış yöneticilerle bir araya geldi.

ÖZTÜRK,SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
Görele
G.Tarihi: 22.05.2023 05:59
724 Okunma
0
Öztürk, Seçim Başlangıcını Baba Ocağından Yaptı
AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, AK Parti Çanakçı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda, geçmişten bugüne ilçe teşkilatında görev yapmış yöneticilerle bir araya geldi.
Öztürk, burada yaptığı konuşmada, AK Parti teşkilatlarının birbirleriyle gönül bağını koparmadığına dikkat çekerek; 'AK Parti bir vefa hareketidir. Bu nedenle AK kadrolar olarak, kurulduğumuz 2001 yılından bugüne tüm teşkilat mensuplarımıza ve gönlünü bu davaya adamış insanlara vefa göstermeyi bir borç biliriz. Hangi görevi üstlenirsek üstlenelim hepimiz ortak bir dava için mücadele ediyoruz.
Geçmişten bu yana teşkilatımızın her bir kademesinde emeği geçen yol ve dava arkadaşlarımızı hep bir arada görmek bizler için büyük bir mutluluktur. Biz, AK Partili dava arkadaşlarımızla kocaman bir aileyiz. Yolumuz aynı kutlu dava, yolumuz aynı kutlu yoldur.' dedi.
Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin çok önemli olduğuna vurgu yapan Öztürk;' Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Dünya’da sözü geçen bir ülke haline geldi. 2023 seçimleri bu kutlu dava için çok önemli. Büyük Türkiye hedefine doğru emin adımlarla yürüdüğümüz 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir destek vermek zorundayız. Teşkilat mensuplarımızdan aldığımız güçle birlikte bu doğrultuda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Önümüzdeki seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye Giresun'dan en yüksek oranda desteği vereceğiz inşallah.' diye konuştu.
Haber kaynak: Yeşil Giresun Gazetesi
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri